Νίκος_Κρικ 21 Δεκεμβρίου 2008 #1 Share 21 Δεκεμβρίου 2008 Έχετε να προτείνετε κανένα φωτισμό για 120 λύτρα. Το ενυδρείο είναι του Carrefour αλλά σκέπτομαι να βάλω άλλο φωτιστικό και μην πάω για πατέντες. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 21 Δεκεμβρίου 2008 #2 Share 21 Δεκεμβρίου 2008 Νικο,αυτο εχει μια λαμπα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 21 Δεκεμβρίου 2008 Author #3 Share 21 Δεκεμβρίου 2008 Ναι gmt.και δεν μου αρεσουν οι πατεντες και λεω να βαλω αλλο.και ας ειναι open το ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 21 Δεκεμβρίου 2008 #4 Share 21 Δεκεμβρίου 2008 (edited) Ναι gmt.και δεν μου αρεσουν οι πατεντες και λεω να βαλω αλλο.και ας ειναι open το ενυδρειο ειχα στο μυαλο μου την αγγελια με το DIY καπακι,αλλα την εχεις δει... υπαρχουν παντως καπακια-φωτιστικα για open. Έγινε επεξεργασία 21 Δεκεμβρίου 2008 - venom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 21 Δεκεμβρίου 2008 Author #5 Share 21 Δεκεμβρίου 2008 Ναι μακαρι να το εχει.θα ερθει κουτι μετα.αλλα το κακο ειναι οτι δεν εχω υπομονη.κοιτα να δεις που μεχρι αυριο θα το εχω φτιαξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 21 Δεκεμβρίου 2008 #6 Share 21 Δεκεμβρίου 2008 Ναι μακαρι να το εχει.θα ερθει κουτι μετα.αλλα το κακο ειναι οτι δεν εχω υπομονη.κοιτα να δεις που μεχρι αυριο θα το εχω φτιαξει Δες εμενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 21 Δεκεμβρίου 2008 Author #7 Share 21 Δεκεμβρίου 2008 χαχαχαχαχ γυναικα θελω τωρα την θελω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 21 Δεκεμβρίου 2008 #8 Share 21 Δεκεμβρίου 2008 χαχαχαχαχ γυναικα θελω τωρα την θελω!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος