KOSTAS2A6 21 Δεκεμβρίου 2008 #1 Share 21 Δεκεμβρίου 2008 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ! ΖΩ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ PET SHOP ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΑΝΕΜΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ DAMSEL. ΤΖΙΦΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΝΕ (ΑΘΗΝΑ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΨΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΚΡΙΒΟ CLOWN. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 21 Δεκεμβρίου 2008 #2 Share 21 Δεκεμβρίου 2008 Αqua reef farm Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 21 Δεκεμβρίου 2008 #3 Share 21 Δεκεμβρίου 2008 Μακρια απο damsel θα χτυπας το κεφαλι σου στο τοιχο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 22 Δεκεμβρίου 2008 #4 Share 22 Δεκεμβρίου 2008 Μακρια απο damsel θα χτυπας το κεφαλι σου στο τοιχο! +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 22 Δεκεμβρίου 2008 #5 Share 22 Δεκεμβρίου 2008 Μακρια απο damsel θα χτυπας το κεφαλι σου στο τοιχο! Εάν κ’εσυ με είχες ακούσει , τώρα το κεφάλι σου θα ήταν γερό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 22 Δεκεμβρίου 2008 #6 Share 22 Δεκεμβρίου 2008 Κανε μια ερωτηση στα καταστηματα του forum και θα βρεις απαντηση στο ερώτημα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOSTAS2A6 28 Δεκεμβρίου 2008 Author #7 Share 28 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστω πολυ παιδια ''της θαλασσας'' θα το κοιταξω. Γιατι να αποφύγω τα Damsel? Σκεφτομουν και για zebrasoma.... δεν θυμαμαι πως λεγεται μου τον έχουν πει παντως ως ''χαβανεζο'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Δεκεμβρίου 2008 #8 Share 28 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστω πολυ παιδια ''της θαλασσας'' θα το κοιταξω. Γιατι να αποφύγω τα Damsel? Σκεφτομουν και για zebrasoma.... δεν θυμαμαι πως λεγεται μου τον έχουν πει παντως ως ''χαβανεζο'' Αλλο το ενα αλλο το αλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOSTAS2A6 28 Δεκεμβρίου 2008 Author #9 Share 28 Δεκεμβρίου 2008 1η ερωτηση:Γιατι να αποφύγω τα Damsel? 2η ερωτηση:Σκεφτομουν και για zebrasoma.... δεν θυμαμαι πως λεγεται μου τον έχουν πει παντως ως ''χαβανεζο'' (εκτος απο damsel)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Δεκεμβρίου 2008 #10 Share 28 Δεκεμβρίου 2008 1η ερωτηση:Γιατι να αποφύγω τα Damsel? 2η ερωτηση:Σκεφτομουν και για zebrasoma.... δεν θυμαμαι πως λεγεται μου τον έχουν πει παντως ως ''χαβανεζο'' (εκτος απο damsel)! Tα damsel ειναι υπερκινητικα,και ενιοτε ενοχλητικα προς τα υπολοιπα ψαρια.Και αν θελησεις να τα ξεφορτωθεις,ειναι πολυ δυσκολο να τα πιασεις.Τωρα για το zebrasoma,μαλλον εννοεις το yellow tang,αν και zebrasoma υπαρχουν πολλα.Κανε μια αναζητηση στις εικονες του google να παρεις μια ιδεα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOSTAS2A6 28 Δεκεμβρίου 2008 Author #11 Share 28 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOSTAS2A6 28 Δεκεμβρίου 2008 Author #12 Share 28 Δεκεμβρίου 2008 Ναι αυτό εννοώ!!!!!! (yellow tang) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 29 Δεκεμβρίου 2008 #13 Share 29 Δεκεμβρίου 2008 Πολύ όμορφο ψαρακι και ειναι και reef safe. Θα μπορουσες να κοιταξεις για ενα μικράκι στο ενυδρείο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος