Andreas kika 20 Δεκεμβρίου 2008 #1 Share 20 Δεκεμβρίου 2008 Περασα τις προαλλες απο ενα μαγαζι οπου δουλευε ενα φιλαρακι κ ειχε ενα ενυδρειο με αυτα τα ομορφα polyps...οποτε μου εδωσε μερικα ετσι σαν δωρακι...Εχω λοιπον τις εξης ερωτησεις,εκτος του τιτλου....Η τοποθεσια ειναι καλη???Τι τρωνε αυτα τα πανεμορφα πλασματακια αραγε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 20 Δεκεμβρίου 2008 #2 Share 20 Δεκεμβρίου 2008 Περασα τις προαλλες απο ενα μαγαζι οπου δουλευε ενα φιλαρακι κ ειχε ενα ενυδρειο με αυτα τα ομορφα polyps...οποτε μου εδωσε μερικα ετσι σαν δωρακι...Εχω λοιπον τις εξης ερωτησεις,εκτος του τιτλου....Η τοποθεσια ειναι καλη???Τι τρωνε αυτα τα πανεμορφα πλασματακια αραγε??? Κυρίως με τα προιόντα του μεταβολισμού της συμβιωτικής άλγης zooxanthellae αλλά και με πλαγκτόν και διαλύματα τροφής. Ειδικά τις τροφές με ζωοπλαγκτόν αλλά δεν είναι αναγκαίο. αυτά απο το forum,δεν έχουν απαιτήσεις ιδιαίτερες ουτε σε τροφή ουτε εσ ιδιαίτερο φωτισμό Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 20 Δεκεμβρίου 2008 #3 Share 20 Δεκεμβρίου 2008 αν δεν κάνω λάθος έχεις μανταρινο μεσα στο ενυδρειο???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 20 Δεκεμβρίου 2008 Author #4 Share 20 Δεκεμβρίου 2008 αν δεν κάνω λάθος έχεις μανταρινο μεσα στο ενυδρειο???????? ναι εχω μανιταρια μεσα...απλα θα ηθελα να μαθω αν θα πανε κ στα βραχια αυτα τα πολυπς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 20 Δεκεμβρίου 2008 #5 Share 20 Δεκεμβρίου 2008 μεγαλωνουνε και κανουν και στα βραχια αλλα καλυτερα αφησε χωρο για κανενα σκληρο κοραλι μελοντικα εχεις κοπιποδα πολλα στο ενυδρειο???τιθ τρωει ομανταρινος σου????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 20 Δεκεμβρίου 2008 #6 Share 20 Δεκεμβρίου 2008 μεγαλωνουνε και κανουν και στα βραχια αλλα καλυτερα αφησε χωρο για κανενα σκληρο κοραλι μελοντικα εχεις κοπιποδα πολλα στο ενυδρειο???τιθ τρωει ομανταρινος σου????? αναφέρομε σε Mandarinfish κάτι που νομίζω βλέπω στην φωτο σου και αν δεν κάνω λάθος τρώει μόνο κοπιποδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 20 Δεκεμβρίου 2008 Author #7 Share 20 Δεκεμβρίου 2008 χαχαχαχα εχεις πολυ καλο ματι μπραβο!!!ναι οντως ειναι μανταρινοψαρο κ ναι εχω και copepods απειρα,μη με ρωτησεις πως τα απεκτησα δεν εχω ιδεα απλα ειχα ενα προβλημα με ick οποτε ολα μου τα ψαρια πηγαν καραντινα,κατα τη διαρκεια της καραντινας το τζαμι του main ενυδρειου ειχε τοσα πολλα copepods που σχεδον δεν εβλεπες μεσα!!!!!!Το θεμα ειναι οτι με το μανταρινοψαρο ημουν απιστευτα τυχερος κ εμαθε απο μονο του να τρωι brine shrimp κ εκτος απο αυτα ολη την ωρα τσιμπολογαει στο ζωντανο βραχο διαφορα πραγματακια με το μικρο του στοματακι....μερικες φοτο για να απολαυσεις στρουμπουλαδα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 20 Δεκεμβρίου 2008 #8 Share 20 Δεκεμβρίου 2008 συγχαρητήρια φίλε μου για μένα είναι απο τα πιο όμορφα πλάσματα της φύσης ετοιμάζω refiugium για να έχω κοπιποδα συνεχώς για τον μελλοντικό κάτοικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 20 Δεκεμβρίου 2008 Author #9 Share 20 Δεκεμβρίου 2008 συγχαρητήρια φίλε μου για μένα είναι απο τα πιο όμορφα πλάσματα της φύσης ετοιμάζω refiugium για να έχω κοπιποδα συνεχώς για τον μελλοντικό κάτοικο Απο οσα εχω διαβασει απο το ιντερνετ κ απο το tropical fish aquarist το οποιο ειχε ενα αρθρο καθαρα για τα πανεμορφα αυτα πλασματα(συμφωνω καργα στο οτι αυτο το ζωακι ειναι απο τα ομορφοτερα του κοσμου)ελεγε πως αυτα τα ζωακια αν εχεις αρκετο ζωντανο βραχο κ εχεις κ αρκετο αρτεμια(λαθος πριν με το brine shrimp) στο ψυγειο(καθε μερα σχεδον το ταιζω αρτεμια)δεν θα εχεις ποτε προβλημα αρκει να ριχνεις την τροφη με target feeding στο σημειο οπου συχναζει κ να μην εχει καθολου κινηση το νερο(εχω εναν διακοπτη που κλεινει ολα τα φιλτρα αυτοματα)....εγω θα σου ελεγα εαν δεν εχεις αλλα μεγαλα ψαρια που να το ενωχλουν κ εχεις κ αρκετο βραχο παρε ενα μικρο μανταρινοψαρο 15 ευρω το αγορασα το ψαρακι κ ειναι μαζι μου απο την αρχη!!!Εχει περασει κ απο ick κ απο κυκλο ενυδρειου κ απο αλλες κακες συνθηκες!!!Ειναι παρα πολυ ανθεκτικο κ απιστευτα διασκεδαστικο στο να το παρακολουθεις μιας κ μοιαζει με ελικοπτερακι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 20 Δεκεμβρίου 2008 Author #10 Share 20 Δεκεμβρίου 2008 ναι εχω μανιταρια μεσα...απλα θα ηθελα να μαθω αν θα πανε κ στα βραχια αυτα τα πολυπς. οτι ναναι διαβασα συγνωμη για πριν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 21 Δεκεμβρίου 2008 #11 Share 21 Δεκεμβρίου 2008 Απο οσα εχω διαβασει απο το ιντερνετ κ απο το tropical fish aquarist το οποιο ειχε ενα αρθρο καθαρα για τα πανεμορφα αυτα πλασματα(συμφωνω καργα στο οτι αυτο το ζωακι ειναι απο τα ομορφοτερα του κοσμου)ελεγε πως αυτα τα ζωακια αν εχεις αρκετο ζωντανο βραχο κ εχεις κ αρκετο αρτεμια(λαθος πριν με το brine shrimp) στο ψυγειο(καθε μερα σχεδον το ταιζω αρτεμια)δεν θα εχεις ποτε προβλημα αρκει να ριχνεις την τροφη με target feeding στο σημειο οπου συχναζει κ να μην εχει καθολου κινηση το νερο(εχω εναν διακοπτη που κλεινει ολα τα φιλτρα αυτοματα)....εγω θα σου ελεγα εαν δεν εχεις αλλα μεγαλα ψαρια που να το ενωχλουν κ εχεις κ αρκετο βραχο παρε ενα μικρο μανταρινοψαρο 15 ευρω το αγορασα το ψαρακι κ ειναι μαζι μου απο την αρχη!!!Εχει περασει κ απο ick κ απο κυκλο ενυδρειου κ απο αλλες κακες συνθηκες!!!Ειναι παρα πολυ ανθεκτικο κ απιστευτα διασκεδαστικο στο να το παρακολουθεις μιας κ μοιαζει με ελικοπτερακι! καλημέρα φίλε έχω ετοιμάσει κατάσταση γιατί έχω ένα προβληματάκι με μια άλγη,αν θες δες είναι σε αυτή την κατηγορία Nano Reef 54l λέγετε το θέμα αλλά στην πορεία έγινε 120+!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 21 Δεκεμβρίου 2008 Author #12 Share 21 Δεκεμβρίου 2008 καλημέρα φίλε έχω ετοιμάσει κατάσταση γιατί έχω ένα προβληματάκι με μια άλγη,αν θες δες είναι σε αυτή την κατηγορία Nano Reef 54l λέγετε το θέμα αλλά στην πορεία έγινε 120+!!!! Καλησπερα!!!Σημερα καταφερα με πολυ ζορι να ταισω κ το goby μου !!!Τωρα παω να τσεκαρω την κατασταση σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος