Andreas kika 19 Δεκεμβρίου 2008 #1 Share 19 Δεκεμβρίου 2008 Απορια....εχω ενα yellow clown goby το οποιο δεν τρωει ολη μερα αλλα μολις κλεινω τα φιλτρα παει κ τσιμπαει ενα πολυ μικρο κομματακι απο το frogspawn μου...καθε μερα μια φορα!Τι να κανω???Α κ οπου κ να διαβασω το ψαρακι ειναι reef safe Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 19 Δεκεμβρίου 2008 #2 Share 19 Δεκεμβρίου 2008 ο θάνατος των κοραλλιων είναι, με ιδάίτερη προτιμηση στις ακροπόρες...... βγάλτο έξω .............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 19 Δεκεμβρίου 2008 Author #3 Share 19 Δεκεμβρίου 2008 ο θάνατος των κοραλλιων είναι, με ιδάίτερη προτιμηση στις ακροπόρες...... βγάλτο έξω .............. δε μου παει η καρδια να το βγαλω ακομα...το κοραλι παντως φενεται να μην εχει κανενα προβλημα οποτε θα προσπαθησω να ταισω το goby κ αν δω πως σκουρενουν τα πραματα θα το γυρισω πισω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 19 Δεκεμβρίου 2008 #4 Share 19 Δεκεμβρίου 2008 Να μας πεις πως θα το πιάσεις....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 19 Δεκεμβρίου 2008 Author #5 Share 19 Δεκεμβρίου 2008 Να μας πεις πως θα το πιάσεις....... ναι οντως....χμ.....θα βρω τροπο δεν αγχωνομαι .....απλα δεν θελω να το χασω το ψαρακι ακομα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 19 Δεκεμβρίου 2008 #6 Share 19 Δεκεμβρίου 2008 Να μας πεις πως θα το πιάσεις....... Με ταιτης,οχι τριαινα................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 19 Δεκεμβρίου 2008 Author #7 Share 19 Δεκεμβρίου 2008 Με ταιτης,οχι τριαινα................ πωωωω τι ειπες τωρα....ειμαι κ ψαροντουφεκας!!!!αλλα παραειναι μικρο το ψαρι για ταιτιεν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 20 Δεκεμβρίου 2008 #8 Share 20 Δεκεμβρίου 2008 Το gobiodon, ενοχοποιείται για νέκρωση ακροπορών. Πρόσεξες κάποιο πρόβλημα στο κοράλλι που τσιμπάει?? Νέκρωση, μόνιμο στρες...??? Είσαι σίγουρος πως το κοράλλι ήταν απόλυτα υγιές, πριν αρχίσει να το τσιμπάει?? Το τσιμπάει συνέχεια σε ένα συγκεκριμένο μέρος ή οπουδήποτε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 20 Δεκεμβρίου 2008 Author #9 Share 20 Δεκεμβρίου 2008 Το gobiodon, ενοχοποιείται για νέκρωση ακροπορών. Πρόσεξες κάποιο πρόβλημα στο κοράλλι που τσιμπάει?? Νέκρωση, μόνιμο στρες...??? Είσαι σίγουρος πως το κοράλλι ήταν απόλυτα υγιές, πριν αρχίσει να το τσιμπάει?? Το τσιμπάει συνέχεια σε ένα συγκεκριμένο μέρος ή οπουδήποτε?? το τσιμπισε μονο 2 φορες μια φορα ανα μερα απο τοτε δε το ξανατσιμπισε,τωρα γιατι εγινε αυτο δεν εχω ιδεα...το κοραλι φενεται υγιεστατο γιατι προσπαθω τουλαχιστον τα κοραλια να τα παρακολουθω απο πολυ κοντα μιας κ εχω χασει κ μερικα απο απερισκεψιες.Ουτε στρες ουτε καμια νεκρωση...το θεμα ειναι πως αυτο το ψαρακι παντου λεει(σε ολες τι σελιδες στο ιντερνετ)πως τρωει οτι ναναι αλλα δε το βλεπω να τωει οταν ταιζω τα υπολοιπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος