Jump to content

ΘΡΥΛΟΣ

Recommended Posts

ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟΟΟΟ ΟΠΟΥ ΠΑΣ ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩΩΩΩΩΩ

ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕ..................

Εγώ στην κοσμάρα μου :thumbup:

• Απαντήσεις 71
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Είπαμε στο χωριό που λέγεται Ελλαδιστάν εχετε τον πάρεδρο .........

στην Ευρώπη έχετε ..........

ωρε πόνος :D

κρυφός σας πόθος το Ελλαδιστάν....

πάντως να'σται καλά κάθε φορά που ανοίγει τέτοιο θέμα ψοφάω στα γέλια

έχετε πολύ πλάκα με την πίκρα που βγάζεται :D

:thumbup::thumbup:

Εμεις βγαζουμε? πλακα κανεις.... :thumbup:

Δε φταιμε εμεις που η ευρωπη γουσταρει κοκκινες... :thumbup:

"Να γίνω πρόεδρος της UEFA;;;"

Είπε ο Γκαγκάτσης στον Κόκαλη, μήπως και δει άσπρη μέρα ο γαύρος στην Εύρωπη;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μόνον μέ αυτη την γνωστή συνταγή θα πάτε μπροστά.

"Να γίνω πρόεδρος της UEFA;;;"

Είπε ο Γκαγκάτσης στον Κόκαλη, μήπως και δει άσπρη μέρα ο γαύρος στην Εύρωπη;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μόνον μέ αυτη την γνωστή συνταγή θα πάτε μπροστά.

Έτσι , έτσι τα φιλαράκια λένε μεταξύ τους τον πόνο τους :thumbup:

Αλλά μάλλον δεν θα χρειαστεί μιάς και θα γίνει κα ιο γαυρος πολυμετοχικός , απο ότι άκουσα, για να τα πάει καλά στην Ευρώπη :D:D:thumbup::blink::blink::blink::thumbup:

Έτσι , έτσι τα φιλαράκια λένε μεταξύ τους τον πόνο τους :thumbup:

Αλλά μάλλον δεν θα χρειαστεί μιάς και θα γίνει κα ιο γαυρος πολυμετοχικός , απο ότι άκουσα, για να τα πάει καλά στην Ευρώπη :D:D:thumbup::blink::blink::blink::thumbup:

ugly_man_laugh1.gif

πείτε κι'άλλα πειτε κι'άλλα!!!! popcorn.gifpopcorn.gifpopcorn.gif

ελα παιδια φτανει και οι μεν και οι δε. :thumbup:

ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

ΣΤΟ 94 ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ!,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΣΤΑΡΑ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΛΟΣ! ΑΗΔΙΑ! :thumbup:

Συμφωνω στην Ελλαδα δεν ηταν και δεν ειναι τιποτα αξιοκρατικο , κριμα αυτους που πληρωνουν για να δουν λιγο μπαλα , μεγαλη κοροιδια ! :thumbup:

δυστυχως δεν ειμαστε ικανοι για τιποτε.

δεν εχω κατσλαβει δηλαδη ,δεν μπορει να φερει χ στο γηπεδο της η κρατικη ομαδα....???τι δηλαδη ,θεωρειται ηττα αν δεν νικησει στο γηπεδο της αυτη κατα τα αλλα''συμπαθητικη'' ομαδα..?

ΥΓ.ζητω συγνωμη για το ''συμπαθητικη''.παω να πλυνω το στομα μου για να μην πω κατι πιο αναρμοστο :thumbup::D:thumbup:

δυστυχως δεν ειμαστε ικανοι για τιποτε.

δεν εχω κατσλαβει δηλαδη ,δεν μπορει να φερει χ στο γηπεδο της η κρατικη ομαδα....???τι δηλαδη ,θεωρειται ηττα αν δεν νικησει στο γηπεδο της αυτη κατα τα αλλα''συμπαθητικη'' ομαδα..?

ΥΓ.ζητω συγνωμη για το ''συμπαθητικη''.παω να πλυνω το στομα μου για να μην πω κατι πιο αναρμοστο :thumbup::D:thumbup:

τι λες τωρα Κωστα?να νευριασει ο κ.Κοκκαλης και να χασουμε καμμια θεση?πας καλα?

ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

ΣΤΟ 94 ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ!,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΣΤΑΡΑ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΛΟΣ! ΑΗΔΙΑ! :thumbup:

Ασε ρε Φωτη.Ελεος πια.Καθαρο γκολ,ανυπαρκτα οφ σαιντ,αυτα δεν τα ειδες.Και δεν υπαρχει σπρωξιμο;Και στο φιναλε αμα δε σας αρεσει το πρωταθλημα πηγαινετε αλλου να παιξετε.

Πως σας φάνηκε που ο Νικοπολίδης διορίστηκε στο δήμο Κηφισιάς ως κηπουρός?!!Αίσχος,ο κόσμος δεν βρίσκει εργασία για τα απαραίτητα και τα ζάμπλουτα πια γαιδούρια διορίζονται και στο δημόσιο!!!Μάγκια τους να βγάζουν πολλά,αλλά υπάρχουν και όρια...¨Αδικα την λέτε η μεν στους δε,άλλωστε και απο μπαλίτσα υπό του μηδενός είναι όλοι τους...

Πως σας φάνηκε που ο Νικοπολίδης διορίστηκε στο δήμο Κηφισιάς ως κηπουρός?!!Αίσχος,ο κόσμος δεν βρίσκει εργασία για τα απαραίτητα και τα ζάμπλουτα πια γαιδούρια διορίζονται και στο δημόσιο!!!Μάγκια τους να βγάζουν πολλά,αλλά υπάρχουν και όρια...¨Αδικα την λέτε η μεν στους δε,άλλωστε και απο μπαλίτσα υπό του μηδενός είναι όλοι τους...

Αλλο τουτο παλι.... :thumbup:

το θέμα άνοιξε για να πούμε για τη νίκη μας στο uefa και τώρα οι παναθηναικοί το χάλασαν!!!

το θέμα άνοιξε για να πούμε για τη νίκη μας στο uefa και τώρα οι παναθηναικοί το χάλασαν!!!

Δυστυχως παντα ετσι καταληγει.Να τη λεμε οι μεν στους δε και αντιστροφως.Κακως ανοιξα το θεμα..........

πάντα έτσι είναι τα λαγουδάκια!!!!!να μας χαλάνε τον πανυγηρισμό...έλεος!!!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...