Jump to content

Recommended Posts

το να μεταφερω βραχο απο την θαλασσα ειναι καλη ιδεα; και σεπιο χρονικο τοποθετηται στο ενυδρειο;

εξαρτάται το ενυδρείο που θέλεις να κατασκευάσεις!!!

Αν σκοπευεις να κανεις ενα μεσογειακό ενυδρείο θα μπορουσες αλλά και παλι με προυποθέσεις. Αν θα ηθελες να κανεις ενα ενυδρείο τροπικού υφάλου δεν θα το πρότεινα!!!

Το αποτελεσμα που θελω στο τελος της ημερας ειναι να βαλωενα μερος βραχο απο την θαλασσα και ενα μερος βραχους απο τους δικους μου για να δεσουν μαζι που εφερα απο το κοντινο περιβολι και ειναι θαλασσινη κατα καπιο τροπο και να βαλω και ψαρια,το ενυδρειο μου ειναι 1500λιτρα ,αυτο θελω

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να χρησιμοπποιήσεις νεκρό Μεσογειακό βράχο. Το μόνο κακό ίσως είναι το βάρος του.

Θα σου πρότεινα να επιλέξεις πορώδεις βράχους, ώστε να μην έχουν απλά διακοσμητικό χαρακτήρα αλλά να εμπλουτιστούν από τους απαραίτητους οργανισμούς σε βάθος χρόνου.

Πως ειναι σιγουρος Νικο οτι τα κοματια βραχου που θα παρει ειναι καταληλα και απαλαγμενα απο "κακους" μικροοργανισμους?

Ακομη ποιος γνωριζει αν στην εκει περιοχη υπαρχει κατι στο νερο που το εχει αποροφήσει ο βραχος?

( Το αποτελεσμα που θελω στο τελος της ημερας ειναι να βαλωενα μερος βραχο απο την θαλασσα και ενα μερος βραχους απο τους δικους μου για να δεσουν μαζι που εφερα απο το κοντινο περιβολι και ειναι θαλασσινη.....)

Νίκο εάν κατάλαβα καλά τον βράχο τον έχει σε κάποιο περιβόλι, άρα αναφέρεται για νεκρό

Ναι ΟΚ...

Παρολαυτα εγω δεν θα εμπιστευομουνα τετοιου ειδος βραχου για το ενυδρειο μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...