space 18 Δεκεμβρίου 2008 #1 Share 18 Δεκεμβρίου 2008 (edited) εχει χρησιμοποιησει καποιος αυτο το προιον Mrutzek AlgenEx κατα της αλγης?το ειδα σε γερμανικο μαγαζι και οι υπαλληλοι μου ειπαν οτι καταπολεμα τις αλγες χωρις να δημιουργει προβλημα σε ασπονδυλα και κοραλλια Έγινε επεξεργασία 18 Δεκεμβρίου 2008 - space Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 18 Δεκεμβρίου 2008 #2 Share 18 Δεκεμβρίου 2008 δεν το έχω χρησιμοποιήσει .. αλλά εμπιστεύομαι τον Mrutzek Link to comment Share on other sites More sharing options...
space 1 Ιανουαρίου 2009 Author #3 Share 1 Ιανουαρίου 2009 ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Χθες μου ηρθε το προιον απο την Γερμανια εκλεισα σκιμμερ εβγαλα ανθρακα και αντιφωσφορο και εκλεισα και uv.Eπισης μειωσα τον φωτισμο στις 5ωρες .Θα ηθελα να ρωτησω ποσο καιρο μπορω να εχω το σκιμμερ κλειστο και να λειτουργω χωρις ανθρακα και αντιφωσφορο χωρις να δημιουργηθει προβλημα στο ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 1 Ιανουαρίου 2009 #4 Share 1 Ιανουαρίου 2009 Εξαρτάται απο καποιους παραγοντες... Για πιο λογο εκλεισες skimmer και εβγαλες χημικο φίλτρο? στο ζηταει το σκευασμα που πηρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
space 1 Ιανουαρίου 2009 Author #5 Share 1 Ιανουαρίου 2009 Εξαρτάται απο καποιους παραγοντες... Για πιο λογο εκλεισες skimmer και εβγαλες χημικο φίλτρο? στο ζηταει το σκευασμα που πηρες? Ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 2 Ιανουαρίου 2009 #6 Share 2 Ιανουαρίου 2009 Και για ποσο καιρο θα το χρησιμοποιείς ? Δηλαδή πόσο καιρό θα μεινουν κλειστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
space 2 Ιανουαρίου 2009 Author #7 Share 2 Ιανουαρίου 2009 Για 2 εβδομαδες απο οτι υπολογιζω. Αλλα με τρομαζει η σκεψη να εχω κλειστο σκιμμερ τοσο πολυ καιρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 2 Ιανουαρίου 2009 #8 Share 2 Ιανουαρίου 2009 Δεν θα το αφηνα τοσο καιρό κλειστό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος