Odysseas1986 18 Δεκεμβρίου 2008 #1 Share 18 Δεκεμβρίου 2008 Οποις γνωριζει πως ονομαζονται αυτες κυχληδες και που μπορω να τις βρω θα με βοηθησει παρα πολυ. Ευχαριστω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaftel 14 Μαρτίου 2009 #2 Share 14 Μαρτίου 2009 Οποις γνωριζει πως ονομαζονται αυτες κυχληδες και που μπορω να τις βρω θα με βοηθησει παρα πολυ. Ευχαριστω..... τρομερά ψάρια!μάθαμε τι είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Μαρτίου 2009 #3 Share 14 Μαρτίου 2009 Τα δυο πρωτα ειναι cyrtocara moorii.Ειναι κιχλιδες της λιμνης Malawi,και αν και περισσοτερο φυτοφαγες,ανηκουν στα haps.Το πρωτο ειναι η θυληκο η μικρης ηλικιας,ενω το δευτερο ειναι αρσενικο.Σημα κατατεθεν το καρουμπαλο.(φροντοζα της Malawi).Η τελευταια κιχλιδα ειναι απο Αμερικη και νομιζω ειναι Citrinellum,και οπως καταλαβαινεις ασυμβατη με τις πρωτες δυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odysseas1986 15 Μαρτίου 2009 Author #4 Share 15 Μαρτίου 2009 Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον! Το τριτο ψαρι δεν το εχω βρει σε κανενα μαγαζι εαν και δεν ενδιαφερομαι γιατι εχω αφρκανες. Παντως τα Moori ειναι πανεμορφα ψαρια, επεισης εχω ενα με τρια φροντοζα ενα Afra και ενα Labidochromis. Θα υπαρχει μεγαλο προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 15 Μαρτίου 2009 #5 Share 15 Μαρτίου 2009 Το τρίτο ψάρι είναι υβρίδιο...Είναι το γνωστό Flowerhorn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odysseas1986 15 Μαρτίου 2009 Author #6 Share 15 Μαρτίου 2009 Δικιο εχεις Jim! Μπράβω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 15 Μαρτίου 2009 #7 Share 15 Μαρτίου 2009 Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον! Το τριτο ψαρι δεν το εχω βρει σε κανενα μαγαζι εαν και δεν ενδιαφερομαι γιατι εχω αφρκανες. Παντως τα Moori ειναι πανεμορφα ψαρια, επεισης εχω ενα με τρια φροντοζα ενα Afra και ενα Labidochromis. Θα υπαρχει μεγαλο προβλημα? Αγαπητέ φίλε η συζήτηση αυτή γίνεται εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry204273 ,όποτε είναι καλά να συνεχίσουμε εκεί για να έχουμε όλες τις πληροφορίες μαζί. Φιλικά Σωκράτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Μαρτίου 2009 #8 Share 15 Μαρτίου 2009 Αγαπητέ φίλε η συζήτηση αυτή γίνεται εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry204273 ,όποτε είναι καλά να συνεχίσουμε εκεί για να έχουμε όλες τις πληροφορίες μαζί. Φιλικά Σωκράτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος