akkornteon 17 Δεκεμβρίου 2008 #1 Share 17 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι...ξέρω ότι θα με βρίσετε, αλλά εγώ θα ρωτήσω.. Τα μωρά red crystal κινδυνεύουν από τα σαλιγκαράκια apple snail; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 17 Δεκεμβρίου 2008 #2 Share 17 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι...ξέρω ότι θα με βρίσετε, αλλά εγώ θα ρωτήσω.. Τα μωρά red crystal κινδυνεύουν από τα σαλιγκαράκια apple snail; Αν τα Apple Snail πιουν μαγικό ζωμό μπορεί και να τα προλάβουν Κανένα απολύτως πρόβλημα στο θέμα συμβίωσης Το μόνο πρόβλημα είναι στο θέμα διατροφής, καθότι έχουν περίπου τις ίδιες διατροφικές ανάγκες και συνήθειες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 17 Δεκεμβρίου 2008 Author #3 Share 17 Δεκεμβρίου 2008 Α ρε Νικόλα! Το ήξερα ότι θα ήξερες και θα απαντούσες, αλλιώς θα σου το είχα στείλει με pm, αλλά λέω μην το ενοχλώ το παιδί! Ένας φίλος από Πάτρα θα μου δώσει 2 σαλιγκαράκια για να φάνε κάτι λίγα σκουληκάκια που έχουν γλυτώσει τις αλλαγές νερού και φοβήθηκα μην τρώνε και τα μωρά! Και κάτι άλλο... τι να κάνω για να αυξήσω αυτό το βιοφίλμ που τρώνε τα σαλιγκαράκια και οι γαριδούλες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 17 Δεκεμβρίου 2008 #4 Share 17 Δεκεμβρίου 2008 Και κάτι άλλο... τι να κάνω για να αυξήσω αυτό το βιοφίλμ που τρώνε τα σαλιγκαράκια και οι γαριδούλες; Δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω... Γνώμη μου είναι πως αφού δημιουργείται μόνο του σε κάθε ενυδρείο μέτριου/σκληρού νερού καλό είναι να μην προσπαθήσεις να διαταράξεις τις ισσοροπίες! Εκτός βέβαια κι αν μπεις στην διαδικασία με τα πλατανόφυλλα που έχει περιγράψει στο παρελθόν ο Zorba the freak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 17 Δεκεμβρίου 2008 #5 Share 17 Δεκεμβρίου 2008 χαχα καλο, καβαλανε να πανε και βολτα κιολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 17 Δεκεμβρίου 2008 #6 Share 17 Δεκεμβρίου 2008 χαχα καλο, καβαλανε να πανε και βολτα κιολας http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=172865 Αυτό δεν το είχατε δει ρε απαράδεκτοι? Τσάμπα τις ποστάρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 17 Δεκεμβρίου 2008 Author #7 Share 17 Δεκεμβρίου 2008 έτσι κίτρινα που είναι σαν taxi είναι για τα γαριδάκια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas8 15 Ιουνίου 2011 #8 Share 15 Ιουνίου 2011 τρομερες φοτο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος