Aquadominus 16 Δεκεμβρίου 2008 #1 Share 16 Δεκεμβρίου 2008 Μετά από 1,5 μήνα μπήκαν και οι Δίσκοι τους έχω 15 μέρες τώρα και είναι αρκετά κινητικοί και τρώνε χωρίς πρόβλημα υπάρχει όμως κάτι που με προβληματίζει αρκετά όλα τα ψάρια μου έχουν ταχύπνοια και οι δίσκοι μου έχουν μαυρίσει λίγο αλλάζω 30% κάθε εβδομάδα και οι μετρήσεις δεν δείχνουν κάτι περίεργο μετράω με τεστ SERA και δείτε το Aquarium Summary, στην δεύτερη σελίδα είναι τα Τεστ. Περιμένω τα σχόλιά σας και αν έχετε καμία λύση για την ταχύπνοια Εδώ είναι και τα παιδία μου στο πρώτο τάισμα: Και εδώ μερικές σημερινές: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 16 Δεκεμβρίου 2008 #2 Share 16 Δεκεμβρίου 2008 Μπραβο!!!!!! Πανεμορφοι ειναι !! Φτουυυ Φτουυυυ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 16 Δεκεμβρίου 2008 #3 Share 16 Δεκεμβρίου 2008 πολυ καλο το ενυδρειο σου! αμα μπορεις βαλε μια φωτο που να φαινετε ολοκληρο το ενυδρειο και θα ηταν καλητερο να εβαζες αμμο και οχι χαλικι για πατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 16 Δεκεμβρίου 2008 Author #4 Share 16 Δεκεμβρίου 2008 πολυ καλο το ενυδρειο σου! αμα μπορεις βαλε μια φωτο που να φαινετε ολοκληρο το ενυδρειο και θα ηταν καλητερο να εβαζες αμμο και οχι χαλικι για πατω Κάνε κλίκ στο "Το Ενυδρείο μου" στην υπογραφή μου και θα δείς την παρουσίαση του ενυδρείου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bgs 16 Δεκεμβρίου 2008 #5 Share 16 Δεκεμβρίου 2008 Συγχαρητήρια, πολύ όμορφο το ενυδρείο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bgs 16 Δεκεμβρίου 2008 #6 Share 16 Δεκεμβρίου 2008 Και πολύ ωραία τα ψάρια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 17 Δεκεμβρίου 2008 #7 Share 17 Δεκεμβρίου 2008 καλά ε είναι σουπερφανταστικό το νεονδισκοενυδρείο σου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 17 Δεκεμβρίου 2008 #8 Share 17 Δεκεμβρίου 2008 Πανεμορφο !! Να το χερεσαι ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 18 Δεκεμβρίου 2008 #9 Share 18 Δεκεμβρίου 2008 Μπράβο, καλή δουλειά απέναντι... καναπές,καφεδάκι,καλή μουσική..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 18 Δεκεμβρίου 2008 Author #10 Share 18 Δεκεμβρίου 2008 Μπράβο, καλή δουλειά απέναντι... καναπές,καφεδάκι,καλή μουσική..... Έτσι ακριβώς η καλύτερη ώρα της ημέρας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 18 Δεκεμβρίου 2008 #11 Share 18 Δεκεμβρίου 2008 διακρινω εναν common pleco στο ενυδρειο ή κανω λαθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 18 Δεκεμβρίου 2008 #12 Share 18 Δεκεμβρίου 2008 θα γίνουν καταπληκτικοί φίλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 19 Δεκεμβρίου 2008 Author #13 Share 19 Δεκεμβρίου 2008 διακρινω εναν common pleco στο ενυδρειο ή κανω λαθος? Λάθος κάνεις είναι 2 Ancistrus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 19 Δεκεμβρίου 2008 Author #14 Share 19 Δεκεμβρίου 2008 θα γίνουν καταπληκτικοί φίλε μου Αφού είναι Δίσκοι by Nidal είναι δυνατόν να μην γίνουν καταπληκτικοί;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAWAI 19 Δεκεμβρίου 2008 #15 Share 19 Δεκεμβρίου 2008 ΜΠΡΑΒΟ!Με πολυ μερακι ενα παρα πολυ καλο αποτελεσμα!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ φιλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος