BAKIS 14 Δεκεμβρίου 2008 Author #26 Share 14 Δεκεμβρίου 2008 οκ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 14 Δεκεμβρίου 2008 #27 Share 14 Δεκεμβρίου 2008 τι είναι το ενυδρειακό βαμβάκι??? Αυτό το λευκό "πράγμα" που κακώς κάποιοι το λένε υαλοβάμβακα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 14 Δεκεμβρίου 2008 #28 Share 14 Δεκεμβρίου 2008 (edited) μια εναλλακτικη που εχω να σου προτεινω ειναι η παρακατω 1) μην ταισεις για δυο-τρεις ημερες 2) αλλαξε το φιλτρο, σταξε οτι ζουμι εχει το παλιο φιλτρο σου, σφουγγαρια κλπ μεσα στο καινουργιο φιλτρο και ξεκινησε το 3) μετα απο μια ημερα κανε αλλαγη νερου 4) συντηρητικο ταισμα (δηλαδη λιγο) για μια εβδομαδα, μετα οπως συνηθως για τα υλικα Ελλαδα το substrat pro κοστιζει 15€ το λιτρο ενω το siporax 20€ το λιτρο εγω θεωρω το substrat pro καλυτερο στην Γερμανια εχει siporax χυμα με μονο 5€ Έγινε επεξεργασία 14 Δεκεμβρίου 2008 - orck Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 14 Δεκεμβρίου 2008 Author #29 Share 14 Δεκεμβρίου 2008 ααααα!!!!πρέπει να αγοράσω για το καινούριο φίλτρο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 14 Δεκεμβρίου 2008 Author #30 Share 14 Δεκεμβρίου 2008 εννοώ <<υαλοβάμβακα>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 14 Δεκεμβρίου 2008 #31 Share 14 Δεκεμβρίου 2008 εννοώ <<υαλοβάμβακα>> Πρέπει να έχει ήδη μέσα όταν το πρωτοπαίρνεις. Μετά ή παίρνεις ανταλλακτικά της Eheim ή παίρνεις χύμα Filter Wool (ενυδρειακό βαμβάκι) και το κόβεις όπως θες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 14 Δεκεμβρίου 2008 Author #32 Share 14 Δεκεμβρίου 2008 οκ ευχαριστώ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 14 Δεκεμβρίου 2008 Author #33 Share 14 Δεκεμβρίου 2008 μία ακόμα ερώτηση πρέπει να βάλω και σφουγγάρι?>?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 14 Δεκεμβρίου 2008 #34 Share 14 Δεκεμβρίου 2008 (edited) το βιολογικο υλκο βαλτο καλυτερα σε δυχτακι για να να μην ειναι χυμα μεσα. Βγαλε μονο το κλιπ που εχει για μεσα υπαρχει ενα ελατηριο που σκουριαζει. Δενε το απλα με το σπαγγο του. Για "βαμβακι" καλο και οικονομικοτατο ειναι αυτο Δεν θελει πολυ, να υπολογιζεις οταν κοβεις κομματι οτι θα το αραιωνεις να γινει απλωτο (ξεσιμο θελει δλδ). Ξεπλυμα καλο να μη βγαζει τριχιτσες στο νερο. Έγινε επεξεργασία 14 Δεκεμβρίου 2008 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 15 Δεκεμβρίου 2008 Author #35 Share 15 Δεκεμβρίου 2008 οκ!!!ευχαριστώ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 15 Δεκεμβρίου 2008 #36 Share 15 Δεκεμβρίου 2008 το βιολογικο υλκο βαλτο καλυτερα σε δυχτακι για να να μην ειναι χυμα μεσα. Αυτό είναι κάτι που σε πρώτη φάση διαφωνώ... Αλλά το θέτω ως θέμα προς συζήτηση και είμαι έτοιμος να πειστώ για το αντίθετο! Γιατί θα πρέπει να μπει το βιολογικό υλικό σε δυχτάκι? Γιατί να μειώσουμε την ροή μέσα από το βιολογικό υλικό βάζοντάς του δυχτάκι το οποίο σίγουρα στομώνει πιο εύκολα? Γιατί να μην είναι χύμα? Προσωπικά είμαι υπέρ του σωστού προφιλτραρίσματος και του πλήρως χύμα βιολογικού υλικού και συγκεκριμένα του Siporax που λόγω σχήματος δημιουργεί το καλύτερο δυνατό "ανακάτεμα" του νερού μέσα στο φίλτρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 16 Δεκεμβρίου 2008 #37 Share 16 Δεκεμβρίου 2008 Διευκρινιζω οτι προκειται για δυχτακι και οχι "καλτσα" που ειναι σμιχτη. Υπολογισε επισης οτι δεν εχουν ολα τα φιλτρα καλαθακια οπως τα δικα μας φιλτρα, που βγαινουν τα υλικα ευκολα απο μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 16 Δεκεμβρίου 2008 Author #38 Share 16 Δεκεμβρίου 2008 εγώ να βάλω δυχτάκι ή όχι???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 16 Δεκεμβρίου 2008 #39 Share 16 Δεκεμβρίου 2008 (edited) Αν μιλας για το 2213, εγω θα κοιταγα και αυτο http://www.aquaristikshop.com/cgi-bin/neu/...mp;t=temartic_e μπορεις να το "στησεις καπως ετσι http://www.marinedepot.com/IMD/fl_classic_media.jpg (στη θεση του πρασινου ομως με μπλε χοντροτρυπο σφουγγαρι) Έγινε επεξεργασία 16 Δεκεμβρίου 2008 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος