Jump to content

αυτοκρατορας

jimy

Recommended Posts

για σε ολους σας!

εχω εναν αυτοκρατορα μπλε με κυκλικες ασπρες γραμμες θελω να μ πειτε μερικα λογια για αυτο το ψαρι επισης τον εχω μαζι με 2 κλουν. δηλαδι 3 ψαρια μεσα σε 300λτ.τα βλεπω πως μπορουν κ συμβιωνουν αλλα θελω τη γνωμη σας και τη αλλα ψαρια με προτεινετε και ποσα ακομα μπορω να εχω

για τον αυτοκρατορα σε ποσο καιρο αλλαζει τα χρωματα του?τα ταιζω 1-2φορες τη μερα δινωντας τα καθε μερα αλλη τροφη(5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕς)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

• 1 year later...

Γεια σου. Έχεις ένα ψάρι που που θα σε γοητεύει συνεχώς όσο μεγαλώνει άλλοτε με τις ιδιοτροπίες του άλλοτε με τις αλλαγές του. Έχω και εγώ ένα αυτοκτατορικό imperator που το αγόρασα πριν από 13 μήνες (σε άγνωστη ηλικία περίπου στα 13 εκατοστά). Ξεκίνησε να βγάζει κίτρινες γραμμές πριν από τέσσερις μήνες περίπου και τώρα είναι στο στάδιο που το 80% των κίτρινων οριζόντιων γραμμών έχουν αντικαταστήσει τις κυκλικές μπλέ. Η περιοχή γύρω από το στόμα έχει ασπρίσει ενώ εμφανίστηκε και η μαύρη μάσκα γύρω από την περιοχή των ματιών. Η αλλαγή είναι ιδιαίτερα αισθητή τον τελευταίο μήνα. Στο ενυδρείο (680 λίτρα) ζει μαζί με ένα yellow fox,ένα υπερμεγέθες blue tank, ένα yellow tank, τρεις βαλιστές, δύο κλόουν, ένα σκιουρόψαρο, ένα ντόμινο ντάμσελ, τρια πάφερ, έναν ακόμη γιατρό και ένα wrasse. To ενυδρείο είναι fish only. Είναι ψάρι που του αρέσει να κυριαρχεί αλλά ποτέ δεν σκότωσε κάποιο νέο επισκέπτη. Νομίζω είναι από τα πιο εντυπωσιακά ψάρια τόσο στη φύση όσο και στα δικά μας ενυδρεία. Καλό μεγάλωμα............

Γεια σου. Έχεις ένα ψάρι που που θα σε γοητεύει συνεχώς όσο μεγαλώνει άλλοτε με τις ιδιοτροπίες του άλλοτε με τις αλλαγές του. Έχω και εγώ ένα αυτοκτατορικό imperator που το αγόρασα πριν από 13 μήνες (σε άγνωστη ηλικία περίπου στα 13 εκατοστά). Ξεκίνησε να βγάζει κίτρινες γραμμές πριν από τέσσερις μήνες περίπου και τώρα είναι στο στάδιο που το 80% των κίτρινων οριζόντιων γραμμών έχουν αντικαταστήσει τις κυκλικές μπλέ. Η περιοχή γύρω από το στόμα έχει ασπρίσει ενώ εμφανίστηκε και η μαύρη μάσκα γύρω από την περιοχή των ματιών. Η αλλαγή είναι ιδιαίτερα αισθητή τον τελευταίο μήνα. Στο ενυδρείο (680 λίτρα) ζει μαζί με ένα yellow fox,ένα υπερμεγέθες blue tank, ένα yellow tank, τρεις βαλιστές, δύο κλόουν, ένα σκιουρόψαρο, ένα ντόμινο ντάμσελ, τρια πάφερ, έναν ακόμη γιατρό και ένα wrasse. To ενυδρείο είναι fish only. Είναι ψάρι που του αρέσει να κυριαρχεί αλλά ποτέ δεν σκότωσε κάποιο νέο επισκέπτη. Νομίζω είναι από τα πιο εντυπωσιακά ψάρια τόσο στη φύση όσο και στα δικά μας ενυδρεία. Καλό μεγάλωμα............

αυτό το ποστ , αν το <πετάξουμε> εκεί που συζητάνε για τα ψάρια του γλυκού νερού , θα <σκάσει> σαν χειροβομβίδα :thumbup:

να σου ζήσει jimy !

αυτό το ποστ , αν το <πετάξουμε> εκεί που συζητάνε για τα ψάρια του γλυκού νερού , θα <σκάσει> σαν χειροβομβίδα :ninja:

να σου ζήσει jimy !

Αινιγματικος οπως παντα.............!!!!!!

άσε γιατί θα πούνε πως μεροληπτώ υπέρ των θαλασσινών ..

Γιατι κακο ειναι αυτο? :ninja:

Γιατι κακο ειναι αυτο? :ninja:

Aκριβως.Εκαστος εις το ειδος του :helpsmilie:

Aκριβως.Εκαστος εις το ειδος του :helpsmilie:

Kαι ο Λουμιδης στους καφεδες. :ninja:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...