chefinlove 11 Δεκεμβρίου 2008 #1 Share 11 Δεκεμβρίου 2008 Γεια σας.Βασικα ειμαι αρχαριος στο χομπυ αλλα μου αρεσει πολυ το θαλασσινο ενυδριο.Σκεφτομαι να κανω ενα περιπου στα 500 λιτρα.Σημερα θα παω να δω τιμες.το ενυδριο ειναι 150Χ46Χ81.Σκεφτομαι αν πρεπει να βαλω sump η κρεμαστο σκιμερ.Δωστε μου τα φωτα σας.ευχαριστω προκαταβολικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 11 Δεκεμβρίου 2008 #2 Share 11 Δεκεμβρίου 2008 Καλώς ήρθες στην θαλασσινή μας παρέα ρίξε μια ματιά στα βασικά αρθρα του θαλασσινού ξεκινωντας απο εδω.. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=125 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 11 Δεκεμβρίου 2008 #3 Share 11 Δεκεμβρίου 2008 Kαλως ηρθες :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 11 Δεκεμβρίου 2008 #4 Share 11 Δεκεμβρίου 2008 Καλώς όρισες στο forum μας!! Αν έχεις χώρο για κατασκευή sump, δρομολόγησέ το. Θα βοηθήσει σε πολλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 11 Δεκεμβρίου 2008 #5 Share 11 Δεκεμβρίου 2008 καλωσόρισες ! με υπομονή και προγραμματισμό όλα θα πάνε καλά .. το sump θα σε βοηθήσει πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 11 Δεκεμβρίου 2008 #6 Share 11 Δεκεμβρίου 2008 το πρωτο ειναι πολυ ομορφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimskot 11 Δεκεμβρίου 2008 #7 Share 11 Δεκεμβρίου 2008 Καλως ορισες και απο μενα στη θαλασσα.. Οπως λεει και ο Νικος αν υπαρχει χωρος καλα θα ηταν να υπαρχει ενα sub.. Καλη συνεχεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 12 Δεκεμβρίου 2008 #8 Share 12 Δεκεμβρίου 2008 Καλως ορισες στη θαλασσινη παρέα μας!!! οπως σου ειπανε και παραπανω, αν υπαρχει χωρος και δυνατοτητα για sump... καντο! Θα σε βοηθησει σε πολλα! Ριξε μια ματια στα αρθρα του forum, θα βρεις πολλες ενδιαφερουσες πληροφοριες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefinlove 12 Δεκεμβρίου 2008 Author #9 Share 12 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστω.Χωρο για σαμπ δεν εχω δυστυχως.Θα προσπαθησω με την πρωτη ευκαιρια να κανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 14 Δεκεμβρίου 2008 #10 Share 14 Δεκεμβρίου 2008 Καλώς ήρθες στην θαλασσινή παρέα και καλή συνέχεια φίλε μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος