banik 11 Δεκεμβρίου 2008 #1 Share 11 Δεκεμβρίου 2008 Δειτε μερικες φψτογραφιες που δυστηχως δεν εβγαλα εγω μιας κ δεν πηγα ακομα αλλα ο μικρος μου ξαδερφος που ταξιδεψε εκει προσφατα, οταν με το καλο παω και εγω θα εχετε πληρες ρεπορταζ κ φωτογραφικο υλικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 11 Δεκεμβρίου 2008 #2 Share 11 Δεκεμβρίου 2008 Πολυ ομορφο το μουσειο Ποσες ανεμωνες πια στην τελευταια φωτογραφεια? :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Δεκεμβρίου 2008 #3 Share 11 Δεκεμβρίου 2008 Δειτε μερικες φψτογραφιες που δυστηχως δεν εβγαλα εγω μιας κ δεν πηγα ακομα αλλα ο μικρος μου ξαδερφος που ταξιδεψε εκει προσφατα, οταν με το καλο παω και εγω θα εχετε πληρες ρεπορταζ κ φωτογραφικο υλικο Ωρε κατι κοραλλοαστακοκολοχτυποανεμωνοκλοουν...................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 11 Δεκεμβρίου 2008 #4 Share 11 Δεκεμβρίου 2008 Καλούτσικα είναι... Αλλά σαν αυτά του γλυκού νερού Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος