space 10 Δεκεμβρίου 2008 #1 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 Σημερα πηγα στον φιλο HAWAI για να δω το ενυδρειο τουκαι παρολλου που δεν ασχολουμε με ψαρια γλυκου νερου μπορω να πω οτι μου αρεσε πολυ και με την αδεια του σας δειχνω καποιες φωτο πιστευω να σας αρεσει και απο οτι ξερω περιμενει και τις παρατηρησεις σας και παλι φιλε μου τα συγχαρητηρια μου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAWAI 10 Δεκεμβρίου 2008 #2 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστω πολυ φιλε space για την πολυτιμη βοηθεια σου,γιατι με την τεχνολογια δεν τα παω και ιδιαιτερα καλα!Ελπιζω να ειναι ωραιο οσο αρεσει και σε μενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
space 10 Δεκεμβρίου 2008 Author #3 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 11 Δεκεμβρίου 2008 #4 Share 11 Δεκεμβρίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 11 Δεκεμβρίου 2008 #5 Share 11 Δεκεμβρίου 2008 Πολύ ωραίο δώσε μερικά στοιχεία παραπάνω. Λίτρα, Εξοπλισμό Αριθμό ψαριών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAWAI 11 Δεκεμβρίου 2008 #6 Share 11 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπερα!Το ενυδρειο ειναι 100Χ60Χ60 καθαρα 330 λιτρα! Απο εξοπλισμο: φιλτρο εξωτ. prime 30 UV 400 της tetra θερμοστατης hydor ηλεκτρονικο CO2 εσωτ. κυκλοφορητης hydor chiller για το ζεστο μας καλοκαιρακι! Απο ψαρια: 6 Δισκους 35 νεον 20 γαριδες 2 κλοουν 10 sae 2 ινδιανακια Αυτα εχω παιδια και ολα πανε μεχρι στιγμης καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 11 Δεκεμβρίου 2008 #7 Share 11 Δεκεμβρίου 2008 πανεμορφο το ενυδρειο να το χαιρεσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος