Jump to content

OΣΜΩΣΗ

aerakis

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ JBL ΟΣΜΩΣΗ!!!!

ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΩΛΙΝΑΚΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ? ΤΟ ΜΠΛΕ Η ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ? Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ?

Συνήθως το μπλέ είναι αυτό που βγάζει το καθαρό νερό, δεν έχεις manual, κοίταξε και λίγο μην γράφει τίποτα πάνω ή έστω πες μας το μοντέλο. Αν είναι σαν αυτή πχ http://sklep.aquamagic.pl/images/somo.jpg είναι το μπλέ.

Συνήθως το μπλέ είναι αυτό που βγάζει το καθαρό νερό, δεν έχεις manual, κοίταξε και λίγο μην γράφει τίποτα πάνω ή έστω πες μας το μοντέλο. Αν είναι σαν αυτή πχ http://sklep.aquamagic.pl/images/somo.jpg είναι το μπλέ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΑΝΩ 120Λ /24ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΕ!!!

ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΑ Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΙΤΑ ΤΟΥ?

Λογικό είναι να βγάζει λίγο το μπλέ. Αυτό είναι το καθαρό που είναι το 1/3 και λιγότερο του νερού της βρύσης (παίζουν ρόλο διάφορα όπως η θερμοκρασία, η σκληρότητα, η καθαρότητα του νερού δικτύου κλπ). Το υπόλοιπο, το "πολύ" δηλαδή, είναι το ακατάλληλο νερό. Για να μην πάει χαμένο πολλοί το χρησιμοποιούν για πότισμα, καζανάκι κλπ.

Κάνε μια αναζήτηση για αντίστροφη όσμωση και θα βρεις αρκετά θέματα για διάβασμα.

Ααα και αν μπορείς μην γράφεις με κεφαλαία.

Ευχαριστω πολλυ φιλε μου ολα καλα καταλαβα !!! αχ το καιμενο το νερακι που παει χαμενο!!!

Ευχαριστω πολλυ φιλε μου ολα καλα καταλαβα !!! αχ το καιμενο το νερακι που παει χαμενο!!!

για να μην πάει χαμένο, μπορείς να το μαζευεις σε ενα δοχειο και να το χρησιμοποιήσεις αλλού........ :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...