PsyTrancer 10 Δεκεμβρίου 2008 #1 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 εχει κανεις καποιο λινκ να μου στειλει για να διαβασω γενικοτερα γιαυτο το ψαρι?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 10 Δεκεμβρίου 2008 #2 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 Julidochromis Marlieri http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...ew&iden=933 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 10 Δεκεμβρίου 2008 Author #3 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 Αυτες τις πληροφορειες εχω βρει στα περισσοτερα σιτε....παιζει κατι ποιο ανεπτυγμενο?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 10 Δεκεμβρίου 2008 #4 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 Απ' όσο έψαξα παλιότερα, το είδος αυτό είναι από τα μεγαλύτερα των Julidochromis, μέχρι 15 εκατοστά, κατά τα άλλα οι συνθήκες νερού και η συμπεριφορά είναι παρόμοια με τα υπόλοιπα ψάρια του γένους. Άν έχεις κάποια συγκεκριμένη απορία πες μου, ίσως θυμάμαι, επίσης έχω δει σε ένα μαγαζί 3-4 κομμάτια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 10 Δεκεμβρίου 2008 Author #5 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 θα ηθελα γενικοτερες πληροφοριες γιατι βρηκα σε ενα πετ σοπ κ πηρα 2 τα οποια κ εβαλα σε 120 λιτρα μαζι με 3 κλοουν,1 πλεκο+1 πιμελοντους πικτους....κ απλα θελω να ξερω αν η κυρια στο συγκεκριμενο πετ σοπ (το οποιο εκτιμω περισσοτερο απο αλλα) γνωριζε τι μου ελεγε ή αν απλως εφαρμοζε τις γνωστες εφαρμογες μαρκετινκ που πολυ γνωριζουμε! !! !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Δεκεμβρίου 2008 #6 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 θα ηθελα γενικοτερες πληροφοριες γιατι βρηκα σε ενα πετ σοπ κ πηρα 2 τα οποια κ εβαλα σε 120 λιτρα μαζι με 3 κλοουν,1 πλεκο+1 πιμελοντους πικτους....κ απλα θελω να ξερω αν η κυρια στο συγκεκριμενο πετ σοπ (το οποιο εκτιμω περισσοτερο απο αλλα) γνωριζε τι μου ελεγε ή αν απλως εφαρμοζε τις γνωστες εφαρμογες μαρκετινκ που πολυ γνωριζουμε! !! !! Αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι δεν ταιριαζουν με τα ψαρια που τα εβαλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 10 Δεκεμβρίου 2008 #7 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 Εκτός από την σκληρότητα νερού που τη θέλουν στο 15 ενώ τα άλλα κάτω από 10 και το pH στο 8.5-9 ενώ τα άλλα που αναφέρεις στο 7, θέλουν και 250 λίτρα ενυδρείο λόγω μεγέθους και εδαφικής κυριαρχίας που χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 11 Δεκεμβρίου 2008 Author #8 Share 11 Δεκεμβρίου 2008 Αυτα ειναι!!θα παθουν τα νευρα μου...με τους *$@^!#&$&%#%&^ παλιοπετσοπαδες!!!!!!.! Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας κ την βοηθεια σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 11 Δεκεμβρίου 2008 #9 Share 11 Δεκεμβρίου 2008 Αυτα ειναι!!θα παθουν τα νευρα μου...με τους *$@^!#&$&%#%&^ παλιοπετσοπαδες!!!!!!.! Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας κ την βοηθεια σας! Φροντισες ομως κι εσυ απο μονος σου πριν τα παρεις να ενημερωθεις;Ειπαμε,ειναι μεγαλο το κεφαλαιο με τα pet-shop........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 12 Δεκεμβρίου 2008 #10 Share 12 Δεκεμβρίου 2008 Για πές μας, σε τι σε παραμυθιασε ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος