NAVY 10 Δεκεμβρίου 2008 #1 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 3 και ΣΗΜΕΡΑ........!!!!!!!!!!!!! Σας περιμένουμε όλους στην τακτική μας συνάντηση στο γνωστό στέκι το Σάββατο . Όποιος δεν έρθει θα χάσει………… Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 10 Δεκεμβρίου 2008 #2 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω! Σκέφτομαι να πάω για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας. Θα πάω να "σηκώσω" καμία 20αριά μπουφάν από ΖΑRA, κανένα PC από Πλαίσο στη Στουρνάρη, κανένα ρουχαλάκι από Glou... Έμαθα πως τα δίνουν "τσάμπα" αυτές τις μέρες!!! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ (ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΡΟΥΧΑ)!!!!! ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ APPLE SNAILS????? ΝΑ ΦΕΡΩ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 10 Δεκεμβρίου 2008 #3 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω! Σκέφτομαι να πάω για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας. Θα πάω να "σηκώσω" καμία 20αριά μπουφάν από ΖΑRA, κανένα PC από Πλαίσο στη Στουρνάρη, κανένα ρουχαλάκι από Glou... Έμαθα πως τα δίνουν "τσάμπα" αυτές τις μέρες!!! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ (ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΡΟΥΧΑ)!!!!! ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ APPLE SNAILS????? ΝΑ ΦΕΡΩ????? Πάρε πράσινο το κουστούμι και όταν πας στην συνάντηση κόλα τα APPLE SNAILS πάνω σου και θα είσαι σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 10 Δεκεμβρίου 2008 #4 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 Κάτι τέτοιο αλλά αντί για γιρλάντα να έχεις τα APPLE SNAILS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 10 Δεκεμβρίου 2008 #5 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 θα ειμαστε ολοι εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
coffeman 10 Δεκεμβρίου 2008 #6 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 Θα έρθω και εγώ να σας γνωρίσω και από κοντά. Τίποτα κλαδέματα από γρήγορα και εύκολα φυτά θα παίξουν??? Χρειάζομαι μερικά να προσθέσω.... Όποιος έχει και μπορεί ας φέρει plz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 10 Δεκεμβρίου 2008 #7 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 Αν υποστηριζε τηλεδιασκεψη η συναντηση θα μας εσωζε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 10 Δεκεμβρίου 2008 #8 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 Θα ειμαι εκει!! Θελω να μαθω και να συζητησουμε απο κοντα για νανοκιχλιδες αφρικης, ramirez, cribensis.. Θα τα πουμε....1!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 10 Δεκεμβρίου 2008 #9 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 Αφού θα ρθει ο κυριος από πάνω θα δείτε και μένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 10 Δεκεμβρίου 2008 #10 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 Αφού θα ρθει ο κυριος από πάνω θα δείτε και μένα... Γιατί? Φοβάσαι μη στον ξεμυαλίσουμε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 10 Δεκεμβρίου 2008 #11 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 (edited) χαχα συμπτωση ,σαββατο εχω γενεθλια κριμα που δεν μπορω να ερθω να περασετε καλα Έγινε επεξεργασία 10 Δεκεμβρίου 2008 - olimpiakakias Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 10 Δεκεμβρίου 2008 #12 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 Αφού θα τον ξεμυαλίσουμε έτσι κι αλλιώς!!! Θα σας δω όλους εκεί!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 10 Δεκεμβρίου 2008 #13 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ!!! ΕΛΑ ΠΑΡΕ-ΠΑΡΕ!!! ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 10 Δεκεμβρίου 2008 #14 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 εγω θα ηθελα να ζητιανεψω λιγη (η ακομη καλυτερα πολυ) riccia ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 10 Δεκεμβρίου 2008 #15 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 Θα έρθω και εγώ να σας γνωρίσω και από κοντά. Τίποτα κλαδέματα από γρήγορα και εύκολα φυτά θα παίξουν??? Χρειάζομαι μερικά να προσθέσω.... Όποιος έχει και μπορεί ας φέρει plz. Κατα πασα πιθανοτητα θα ερθω για καφε και θα φερω εγω μερικα εγω θα ηθελα να ζητιανεψω λιγη (η ακομη καλυτερα πολυ) riccia ευχαριστω πολυ Και εγω θα ηθελα μερικα τετοια μπουρμπουληθροφυτα, οποιος εχει φερει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 11 Δεκεμβρίου 2008 #16 Share 11 Δεκεμβρίου 2008 τι μου κανετε τωρα! με βλεπω να κατεβαινω κ εγω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 11 Δεκεμβρίου 2008 #17 Share 11 Δεκεμβρίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
faze 11 Δεκεμβρίου 2008 #18 Share 11 Δεκεμβρίου 2008 Λογικά θα είμαι και γω εκεί! Αν εχει κανεις valisneria ή java moss καλοδεχούμενα! Αν θέλει κάποιος μπορώ να φέρω και τα ruby clown μου 4 σύνολο 2 ζευγάρια... Να το γράψει όμως εδώ ή να στείλει ένα Π.Μ., να μη τα φέρνω τζάμπα τα ψαράκια! Τα λέμε ψαρακες!@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 11 Δεκεμβρίου 2008 #19 Share 11 Δεκεμβρίου 2008 (edited) Θα ειμαι και εγω εκει.Ενδιαφερομαι για τα ψαρακια αμα μπορεις θα τα ηθελα και θα φερω οτι κλαδεματακια προκειψουν Έγινε επεξεργασία 11 Δεκεμβρίου 2008 - pan Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 11 Δεκεμβρίου 2008 #20 Share 11 Δεκεμβρίου 2008 ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 12 Δεκεμβρίου 2008 Author #21 Share 12 Δεκεμβρίου 2008 1 και ΣΗΜΕΡΑ...!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 12 Δεκεμβρίου 2008 #22 Share 12 Δεκεμβρίου 2008 Θα είμαι από νωρίς... και θα σας περιμένω. : Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 12 Δεκεμβρίου 2008 #23 Share 12 Δεκεμβρίου 2008 ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑ!!! Φίλε μας τρέλανες με τα σαλιγκαριαααααααααααα Φερτα εσύ και αν δεν τα πάρουμε θα τα αφήσουμε ΕΛΕΥΘΕΡΑ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 12 Δεκεμβρίου 2008 #24 Share 12 Δεκεμβρίου 2008 Φερτα εσύ και αν δεν τα πάρουμε θα τα αφήσουμε ΕΛΕΥΘΕΡΑ!! Ολοι οτι εχεται ,φέρτε πράμα που σαλεύει !!! Κάτι θά σας φέρω κι εγώ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 12 Δεκεμβρίου 2008 #25 Share 12 Δεκεμβρίου 2008 Ολοι οτι εχεται ,φέρτε πράμα που σαλεύει !!! Κάτι θά σας φέρω κι εγώ . Σταμάτη μην μου πεις οτι εκκόλαψες τα τέρατα του stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος