chefinlove 8 Δεκεμβρίου 2008 #1 Share 8 Δεκεμβρίου 2008 Γειά σας! Βρήκα σε ένα Pet shop ένα ενυδρείο (περίπου 600 λίτρα) αυτής της μάρκας σε καλή τιμή. Ξέρει κανείς τίποτα για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 9 Δεκεμβρίου 2008 #2 Share 9 Δεκεμβρίου 2008 δεν τα εχω ακουστα και απο οτι φαινετε ο google δεν βοηθαει .Ειναι καποιου ειδους σετ δηλαδη με φιλτρο καπακι κτλ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefinlove 9 Δεκεμβρίου 2008 Author #3 Share 9 Δεκεμβρίου 2008 Ειναι μαλλον κινεζικα αλλα απο ενα μικροτερο που ειδα μου φαινεται πολυ καλο.Βρηκα ενα σετ ενυδριο με βαση περιπου 700 ευρω για 500+ λιτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moutralewn 9 Δεκεμβρίου 2008 #4 Share 9 Δεκεμβρίου 2008 δεν τα εχω ακουστα και απο οτι φαινετε ο google δεν βοηθαει .Ειναι καποιου ειδους σετ δηλαδη με φιλτρο καπακι κτλ? Είναι τα ενυδρεία μάρκας OS που αναφέρουν αρκετά καταστήματα στις λίστες τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 9 Δεκεμβρίου 2008 #5 Share 9 Δεκεμβρίου 2008 (edited) χμμ καλη τιμη αλλα ψαξε και λιγο ιντερνετ πχ www.aquaristikshop.com εχει πολυ καλες τιμ ες για ενυδρεια α ναι και ευχαριστω για την πληροφορηση moutralewn Έγινε επεξεργασία 9 Δεκεμβρίου 2008 - olimpiakakias Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος