shadow3 8 Δεκεμβρίου 2008 #1 Share 8 Δεκεμβρίου 2008 Καλημερα στην ομορφη παρεα σας. Ειμαι καινουργιος χρηστης αλλα διατηρω ενα ενυδρειο jewel 125 L εδω και 7 μηνες.Αυτη τη στιγμη εχει μέσα 1 δισκο, 20 καρδιναλιους και 1 γατοψαρο. Σκεφτομαι να βάλω ενα εξωτερικο φίλτρο και βάλω ακομα 1 δίσκο.... Καλως σας βρήκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 8 Δεκεμβρίου 2008 #2 Share 8 Δεκεμβρίου 2008 καλως ηρθες στο aquazone!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodkats 8 Δεκεμβρίου 2008 #3 Share 8 Δεκεμβρίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Δεκεμβρίου 2008 #4 Share 8 Δεκεμβρίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAWAI 8 Δεκεμβρίου 2008 #5 Share 8 Δεκεμβρίου 2008 Καλως ηρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 10 Δεκεμβρίου 2008 #6 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 Καλημερα στην ομορφη παρεα σας. Ειμαι καινουργιος χρηστης αλλα διατηρω ενα ενυδρειο jewel 125 L εδω και 7 μηνες.Αυτη τη στιγμη εχει μέσα 1 δισκο, 20 καρδιναλιους και 1 γατοψαρο. Σκεφτομαι να βάλω ενα εξωτερικο φίλτρο και βάλω ακομα 1 δίσκο.... Καλως σας βρήκα Καλημερα σου και καλος ηρθες στην ομορφη παρεα μας.Θα ηθελα να σε ενημερωσω να σκεφτεις την αγορα μεγαλυτερου ενυδρειου αφου θελεις να εχεις δισκους ή αν δεν υπαρχουν αυτον τον καιρο χρηματα να βγαλεις και αυτον τον ενα δισκο που εχεις.οι λογοι ειναι οτι οι δισκοι χρειαζοντε 50 λυτρα ο καθενας και πρεπει να ειναι 4 και πανω.οποτε θες τουλαχιστον 200-240 λυτρα ενυδρειο.εγω ειχα 4 σε ενα ριο 180 με τους καλυτερους εξοπλισμους με πληρη φροντιδα και παλι ηταν στρεσαρισμενοι. Καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 10 Δεκεμβρίου 2008 #7 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 Καλως ηρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 10 Δεκεμβρίου 2008 #8 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 καλώς ήρθες στο ΑΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bgs 10 Δεκεμβρίου 2008 #9 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 Καλώς όρισες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 10 Δεκεμβρίου 2008 #10 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 Καλως ηρθες (στο συγκεκριμενο ενυδρειο εγω θα λεγα να βγαλεις και αυτον που εχεις ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 10 Δεκεμβρίου 2008 #11 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 Kαλως ορισες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadow3 11 Δεκεμβρίου 2008 Author #12 Share 11 Δεκεμβρίου 2008 Καλημερα σου και καλος ηρθες στην ομορφη παρεα μας.Θα ηθελα να σε ενημερωσω να σκεφτεις την αγορα μεγαλυτερου ενυδρειου αφου θελεις να εχεις δισκους ή αν δεν υπαρχουν αυτον τον καιρο χρηματα να βγαλεις και αυτον τον ενα δισκο που εχεις.οι λογοι ειναι οτι οι δισκοι χρειαζοντε 50 λυτρα ο καθενας και πρεπει να ειναι 4 και πανω.οποτε θες τουλαχιστον 200-240 λυτρα ενυδρειο.εγω ειχα 4 σε ενα ριο 180 με τους καλυτερους εξοπλισμους με πληρη φροντιδα και παλι ηταν στρεσαρισμενοι. Καλη συνεχεια Καλημερα..... Λες ο δισκος μου να μην ειναι τοσο κεφατος για αυτο το λογο? Αυτη τη στιγμη ειναι λιγο δυσκολο να παρω αλλο ενυδρειο... Εχεις να προτείνεις καποιο ειδος ψαριου που να κανει για το συγκεκριμενο ενυδρειο? Ευχαριστω προκαταβολικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος