PPAP 27 Φεβρουαρίου 2006 #1 Share 27 Φεβρουαρίου 2006 (edited) μόλις αγόρασα την ψηφιακή μου και αρχίζω και πειραματίζομαι..παραθέτω δυο φώτο να μου πείτε την γνώμη σας και φυσικά φωτο με τι αλλο;την δευτερη την βαζω για να δειτε τα χρώματα που εχουν οι αγαπες μου Έγινε επεξεργασία 28 Αυγούστου 2006 - PPAP Link to comment Share on other sites More sharing options...
neon 27 Φεβρουαρίου 2006 #2 Share 27 Φεβρουαρίου 2006 Μεγιά τη μηχανούλα! Μοντέλο; Το ενυδρείο σου πάει όλο και καλύτερα βλέπω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 27 Φεβρουαρίου 2006 Author #3 Share 27 Φεβρουαρίου 2006 ευχαριστω μιχαλη..η μηχανουλα ειναι olympus.ακριβες στοιχεια θα σου πω το βραδυ που θα ξαναπαω σπιτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
samyb 5 Μαρτίου 2006 #4 Share 5 Μαρτίου 2006 Θα φαν ξύλωμα τα φυτα σου ομως μολις μεγαλώσουν... 8 ειναι? εμενα σηκώνουν γέφυρες ανάπωδα... Τα βράδια με΄χουν ξυπνήσει πολλες φορες απο χτυπήματα αβέρτα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 6 Μαρτίου 2006 Author #5 Share 6 Μαρτίου 2006 (edited) αν και το ξερω κατι μου λεει οτι δεν θα την χαλασουν αυτην την ομορφη εικονα. ααα samy τι εγινε με το ενυδρειο σου; Έγινε επεξεργασία 6 Μαρτίου 2006 - PPAP Link to comment Share on other sites More sharing options...
samyb 7 Μαρτίου 2006 #6 Share 7 Μαρτίου 2006 χα!!! PPAP είμαι στη διαδικασία του στρωσίματος.Ακόμη δε τα έχω βαλει μεσα. Μόλις βουτήξουν θα σας έρθει και photo!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 7 Μαρτίου 2006 Author #7 Share 7 Μαρτίου 2006 το τεαμ μεγαλωνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 17 Μαρτίου 2006 Author #8 Share 17 Μαρτίου 2006 μιχαλη η μηχανη ειναι olympus c70 στα 7mp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkimim 1 Ιουλίου 2006 #9 Share 1 Ιουλίου 2006 Το ενυδρείο, και ψαρια σου είναι θαύμα. Μου άρεσε παρα πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος