Panos1990 8 Δεκεμβρίου 2008 #1 Share 8 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια, εχω ενα ριο 125λτ με διαστασεις,81χ38χ50, τι κατοικους θα μου προτεινατε αν δεν ειχε ψαρακια μεσα...?? (τα τετρα που φαινονται στην φοτο θα μεταφερθουν συντομα) Το ενυδρειο ειναι φυτεμενο αρκετα, το κινητο μου το επιασε Μ$%@%$$ !!!! και δεν μπορω να βαλω φοτο.. Θα βαλω καποια στιγμη σημερα.. Παντως για να ακουσω ιδεες...!! αυτη την στιγμη εχεις κορις παντα, και γκαπις.. Επισης και ενα ζευγαρι ξιφοφορους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moutralewn 8 Δεκεμβρίου 2008 #2 Share 8 Δεκεμβρίου 2008 Αν υπάρχει όσμωση ή γενικά η διάθεση να μαλακώνεις το νερό, ένα ζευγαράκι απο κάποιο είδος apisto θα ήταν πολύ καλή επιλογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 8 Δεκεμβρίου 2008 Author #3 Share 8 Δεκεμβρίου 2008 Xmmm Καλη ιδεα... Κανεις αλλος?? Tο κινητο μου ζηλεψε την αθηνα και εγινε αναρχικο.. Δεν καταδεχεται να συνδεθει με τον υπολογιστη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 8 Δεκεμβρίου 2008 #4 Share 8 Δεκεμβρίου 2008 Xmmm Καλη ιδεα... Κανεις αλλος?? Tο κινητο μου ζηλεψε την αθηνα και εγινε αναρχικο.. Δεν καταδεχεται να συνδεθει με τον υπολογιστη... Εγώ σε ένα αντίστοιχο έχω βάλει ζεμπράκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 8 Δεκεμβρίου 2008 Author #5 Share 8 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ σε ένα αντίστοιχο έχω βάλει ζεμπράκια Αν βαλεις τα ζεμπρακια βαζω το ενυδρειο :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 8 Δεκεμβρίου 2008 Author #6 Share 8 Δεκεμβρίου 2008 Παρε Παρε φοτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 9 Δεκεμβρίου 2008 Author #7 Share 9 Δεκεμβρίου 2008 Αντε να ακουω ιδεες Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 9 Δεκεμβρίου 2008 #8 Share 9 Δεκεμβρίου 2008 (edited) ωραιο ειναι αλλα αφου απο οτι βλεπω ειναι φυτεμενο κατεβασε την ροη του φιλτρου και αμα γινετε να σταματησουν οι μποθρμπουληθρες γιατι διασπουν το διοξειδιο του ανθρακα που χρειαζοντε τα ζωντανα φυτα...εκτος αμα με γελα το κινητο σου και ειναι πλαστικα ,σε αυτη την περιπτωση απλα κατεβασε ροη Έγινε επεξεργασία 9 Δεκεμβρίου 2008 - olimpiakakias Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 9 Δεκεμβρίου 2008 #9 Share 9 Δεκεμβρίου 2008 Αντε να ακουω ιδεες Βαλε τετρα και επισκευασε το κινητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 9 Δεκεμβρίου 2008 #10 Share 9 Δεκεμβρίου 2008 επισκευασε το κινητο Xaxaxaxa Απλως το κινιτο εχει κυρηξει ανεξαρτισια Αληθινα ειναι τα φυτα... Οταν λες τετρα τι εννοεις??? Σαν τα μαυρα που εχω?? (Black Tetra) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 9 Δεκεμβρίου 2008 #11 Share 9 Δεκεμβρίου 2008 ωραιο ειναι αλλα αφου απο οτι βλεπω ειναι φυτεμενο κατεβασε την ροη του φιλτρου και αμα γινετε να σταματησουν οι μποθρμπουληθρες γιατι διασπουν το διοξειδιο του ανθρακα που χρειαζοντε τα ζωντανα φυτα...εκτος αμα με γελα το κινητο σου και ειναι πλαστικα ,σε αυτη την περιπτωση απλα κατεβασε ροη Ερωτηση, αμα γυρισω το φιλτρο να "κοιταει" πανω, να κανει αναταραξη, βγαλω τις φυσαλιδες, δεν θα υπαρχει προβλημα στην κυκλοφρια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 9 Δεκεμβρίου 2008 Author #12 Share 9 Δεκεμβρίου 2008 Σορι παιδια που εγραψα με την αστρα, γιατι ειμαι στον υπολογιστη της αννας και ξεχασα να βγω πριν κανω ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 9 Δεκεμβρίου 2008 #13 Share 9 Δεκεμβρίου 2008 Βάλε ένα ζευγάρι νανοκιχλίδες, ραμιρεζι ή κριμπένσις να έχει λίγο ενδιαφέρον από συμπεριφορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 9 Δεκεμβρίου 2008 #14 Share 9 Δεκεμβρίου 2008 Σορι παιδια που εγραψα με την αστρα, γιατι ειμαι στον υπολογιστη της αννας και ξεχασα να βγω πριν κανω ποστ Να την χαίρεσαι Χρόνια πολλα Αννούλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 10 Δεκεμβρίου 2008 Author #15 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 10 Δεκεμβρίου 2008 #16 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 δεν νομιζω πως η κυκλοφορια ειναι τοσο σημαντικη και αμα ηθελες καλη κυκλοφορια θα ειχες 2 μικροτερες αντλιες νερου σε 2 γωνιες του ενυδρειου .γιαυτο καλητερα κανε αυτο που σου λεω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 10 Δεκεμβρίου 2008 Author #17 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 δεν νομιζω πως η κυκλοφορια ειναι τοσο σημαντικη και αμα ηθελες καλη κυκλοφορια θα ειχες 2 μικροτερες αντλιες νερου σε 2 γωνιες του ενυδρειου .γιαυτο καλητερα κανε αυτο που σου λεω Ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος