stormtrooper 7 Δεκεμβρίου 2008 #1 Share 7 Δεκεμβρίου 2008 Αρκετές φορές έχω βρει στο ένα ενυδρείο μου κάτι περίεργα αυγά κολλημένα στα τζάμια, πάνω από την επιφάνια του νερού, τα οποία πάντα τα κατέστρεφα καθότι υποψιάζομαι πως είναι από κάποιο είδος σαλιγκαριού. Μέχρι τώρα δεν αξιόθηκα να τα φωτογραφίσω. Αυτή τη φορά αποφάσισα να τα αφήσω να δω τί θα βγουν. Μήπως έχετε καμία ιδέα τί μπορεί να είναι? Οι κάτοικοι του ενυδρείου είναι Corydoras, διάφορα πλέκο (όσα απέμειναν), 4 Buenos Aires, Apple Snails και διάφορα άλλα σαλιγκαράκια-λαθρεπιβάτες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 7 Δεκεμβρίου 2008 #2 Share 7 Δεκεμβρίου 2008 [...] διάφορα άλλα σαλιγκαράκια-λαθρεπιβάτες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas new 7 Δεκεμβρίου 2008 #3 Share 7 Δεκεμβρίου 2008 Δε μου κανουν για αυγα Apple snail. Απο καποιο αλλο θα ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 7 Δεκεμβρίου 2008 Author #4 Share 7 Δεκεμβρίου 2008 Έχουμε κάτι πιο συγκεκριμένο? Θέλω να πω πως αν είναι από αυτα τα κωνικά σαλιγκάρια που συνήθως βρίσκονται μέσα στην άμμο τα θέλω, αν είναι άλλο είδος καλύτερα να τα καταστρέψω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 7 Δεκεμβρίου 2008 Author #5 Share 7 Δεκεμβρίου 2008 (edited) Δε μου κανουν για αυγα Apple snail. Απο καποιο αλλο θα ειναι. Καλά, σίγουρα δεν είναι από Aplle Snails... Ήδη μέσα σε αυτό το ενυδρείο έχω 3 τσαμπιά που περιμένω να εκκολαφθούν + άλλα δύο τσαμπιά σε άλλο ενυδρείο!!! Έγινε επεξεργασία 7 Δεκεμβρίου 2008 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas new 7 Δεκεμβρίου 2008 #6 Share 7 Δεκεμβρίου 2008 Καλά, σίγουρα δεν είναι από Aplle Snails... Ήδη μέσα σε αυτό το ενυδρείο έχω 3 τσαμπιά που περιμένω να εκκολαφθούν! biggrin.gif Πλησιαζουν λιγο για αγα RAMS HORN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 7 Δεκεμβρίου 2008 Author #7 Share 7 Δεκεμβρίου 2008 Πλησιαζουν λιγο για αγα RAMS HORN. Χμμμ. Δηλαδή γι'ΑΥΤΑ, ε? Βέβαια δεν θυμάμαι να έχω δει τέτοια σε αυτό το ενυδρείο, αλλά είναι πιθανό να υπάρχουν καθότι είναι αρκετά μικρά, όπως τα έχω δει σε άλλο ενυδρείο μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas new 7 Δεκεμβρίου 2008 #8 Share 7 Δεκεμβρίου 2008 Χμμμ. Δηλαδή γι'ΑΥΤΑ, ε?Βέβαια δεν θυμάμαι να έχω δει τέτοια σε αυτό το ενυδρείο, αλλά είναι πιθανό να υπάρχουν καθότι είναι αρκετά μικρά, όπως τα έχω δει σε άλλο ενυδρείο μου! Ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas new 7 Δεκεμβρίου 2008 #9 Share 7 Δεκεμβρίου 2008 Αλλα στα RH το σχημα δεν ειναι τοσο ομοιομορφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 7 Δεκεμβρίου 2008 Author #10 Share 7 Δεκεμβρίου 2008 Αλλα στα RH το σχημα δεν ειναι τοσο ομοιομορφο. Στα RH???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas new 7 Δεκεμβρίου 2008 #11 Share 7 Δεκεμβρίου 2008 Στα RH???? RAMSHORN βρε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 7 Δεκεμβρίου 2008 Author #12 Share 7 Δεκεμβρίου 2008 Στα RH???? Άστο... τώρα το'πιασα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas new 7 Δεκεμβρίου 2008 #13 Share 7 Δεκεμβρίου 2008 Για δες και εδω¨- http://www.applesnail.net/content/snails_various.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Δεκεμβρίου 2008 #14 Share 7 Δεκεμβρίου 2008 Με τοσα παραξενα στο ενυδρειο σου,μηπως ειναι απο κροκοδειλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 8 Δεκεμβρίου 2008 #15 Share 8 Δεκεμβρίου 2008 alien.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος