Jump to content

ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ Forum

watchmaker

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΣΚΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΑ.

ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΧΟΜΠΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ 25 ΛΙΤΡΩΝ , ΜΕ ΜΟΛΛΙ ,ΓΚΑΠΠΙ ,ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΥΣ.

ΣΥΝΟΛΟ 11 .

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΦΙΛΙΚΑ ΤΑΣΟΣ.

Καλός όρισες φίλε Τάσο στην παρέα μας

Η γνώμη μου είναι να τσεκάρεις το setup των ψαριών σου λόγο των λίτρων που διαθέτεις για να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα στο μέλλον... :rolleyes:

Πάντα φιλικά

Κώστας

Έγινε επεξεργασία - costas21

Καλώς ήρθες στο ΑΖ :rolleyes:

ΚΩΣΤΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΑΣΩ ΤΟΝ ΠΛΥΘΙΣΜΟ ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 10?

Η ΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ?

Καλωσορισες Τασο στη παρεα!

Ο συνδιασμός των ψαριών είναι μια χαρά ο πλυθισμός όμως ίσως να σου δημιουργήσει πρόβλημα αλλά αυτό εξαρτάτε και απο άλλους παράγοντες πχ εάν είναι επαρκές το φίλτρο άν οι μετρήσεις σου είναι εντάξει άν κάνεις τακτικές αλλαγές νερού και αρκετά άλλα...

Κάνε μία ομάδα των 4-5 ατόμων απο όποιο είδος σου αρέσει άσε και 1-2 γαριδούλες μέσα και θα δείς διαφορετικές συμπεριφορές...-γνώμη μου πάντα-... :rolleyes:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΔΩ ΤΗ ΜΠΩΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΥΣ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ?

ΟΙ ΟΠΙΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ[ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΑΡΑΣΙΤΑ,ΝΟΜΙΖΩ]

Έγινε επεξεργασία - watchmaker

Καλως ηρθες

Ουτε ο συνδιασμος των ψαριων ειναι καλος (οι καρδιναλιοι θελουν μαλακο και οξυνο νερο)"

Ανοιξε θεμα στην ειδικη κατηγορια με τις ασθενειες δινοντας πληρη στοιχεια και μετρησεις του νερου κλπ για να εχεις σχετικη βοηθεια απο συνχομπιστες.

(μια προωρη διαγνωση ειναι Oodinium αλλιως VELVET και οφειλεται σε πρωτοζωο)

Το ενυδρειο σου μονο γαριδες, σαλιγγαρια ή μονομαχος "χωραει".

Πλάτυ και γκάπι μπορούν πολύ εύκολα να προσαρμοστούν στις συνθήκες που απαιτούν οι καρδινάλιοι

όσο για τον πλυθισμό θα επιμείνω ότι με 4-5 άτομα θα είσαι μια χαρά αρκεί να μήν κρατάς τις γέννες εάν προκείψουν και να τηρείς κάποια βασικά πράγματα όσον αφορά την ποιότητα του νερού σου.

Έγινε επεξεργασία - costas21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...