panosmark 5 Δεκεμβρίου 2008 #1 Share 5 Δεκεμβρίου 2008 KALHSPERA PAIDIA, THN BOHTHEIA SAS PARAKALW. THELW NA BALW MIA LAMPA THS JUWEL 438 MM, 24 WATT BLUE. ME POSA VOLT LEITOYRGEI? GIATI H SYSKEYASIA DEN GRAFEI KATI EYXARISTW Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 5 Δεκεμβρίου 2008 #2 Share 5 Δεκεμβρίου 2008 κατ'αρχας γραφε με ελληνικα. αν και καπως ''κουφη'' η ερωτηση σου,τα βολτ ειναι 220,και τα βατ 24. δεν ξερω αν σε καλυψα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosmark 5 Δεκεμβρίου 2008 Author #3 Share 5 Δεκεμβρίου 2008 κατ'αρχας γραφε με ελληνικα. αν και καπως ''κουφη'' η ερωτηση σου,τα βολτ ειναι 220,και τα βατ 24. δεν ξερω αν σε καλυψα... klaz ευχαριστω, αυτή ηταν η ερώτηση του ηλεκτρ/γου οταν πηγα την λάμπα εκει για να μου περασει μετασχηματιστη καλώδια κ.λ.π. και τελικα εφυγα απραγος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 6 Δεκεμβρίου 2008 #4 Share 6 Δεκεμβρίου 2008 Νομίζω πως οι μετασχηματιστές είναι καθορισμένοι για τις Τ5 ή Τ8 λάμπες. Δεν υπάρχουν επιλογές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosmark 6 Δεκεμβρίου 2008 Author #5 Share 6 Δεκεμβρίου 2008 Νομίζω πως οι μετασχηματιστές είναι καθορισμένοι για τις Τ5 ή Τ8 λάμπες. Δεν υπάρχουν επιλογές. νίκο χρόνια πολλά, με υγεία και ευτυχία η λευκη marine t8 που εχω βάλει την δουλεύω με μετασχ/τη στα 230 v. την blue με πόσα να την δουλεψω? με τα ίδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 7 Δεκεμβρίου 2008 #6 Share 7 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα και σε ευχαριστώ για τις ευχές. Όλοι οι μετασχηματιστές δουλεύουν στα 220-230 V. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η τάση εξόδου. Κάποιοι βγάζουν, για παράδειγμα, 24V και κάποιοι 12V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος