ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΡΑΣ 4 Δεκεμβρίου 2008 #1 Share 4 Δεκεμβρίου 2008 εχω ενα στο sump και ενα πανω. Βγαζουν ενα εως και 2ακρα απο το στομιο τους εως 7 με 10 cm και οτι πειασουν το ροφανε μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 4 Δεκεμβρίου 2008 #2 Share 4 Δεκεμβρίου 2008 Σκουλήκι είναι δεν υπάρχει πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΡΑΣ 4 Δεκεμβρίου 2008 Author #3 Share 4 Δεκεμβρίου 2008 εχω ενα στο sump και ενα πανω. Βγαζουν ενα εως και 2ακρα απο το στομιο τους εως 7 με 10 cm και οτι πειασουν το ροφανε μεσα τα ακρα τους ειναι σαν λεπτη πετονια, πολυ ευελικτα και πιανει κοπιποδα απτο sump Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΡΑΣ 4 Δεκεμβρίου 2008 Author #4 Share 4 Δεκεμβρίου 2008 Σκουλήκι είναι δεν υπάρχει πρόβλημα. το αλλο στο ενυδρειο ειναι 5 φορες πιο μεγαλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 5 Δεκεμβρίου 2008 #5 Share 5 Δεκεμβρίου 2008 πολύ ωραία τα ζωντανά σου, να σου ζήσουν.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 5 Δεκεμβρίου 2008 #6 Share 5 Δεκεμβρίου 2008 Το μεγαλύτερο μέρος της λειτουργία του βράχου, εξασφαλίζεται με την ύπαρξη αυτών των οργανισμών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimskot 5 Δεκεμβρίου 2008 #7 Share 5 Δεκεμβρίου 2008 Ειναι εντελως ακακο και το μονο που κανει ειναι να καθαριζει το μερος του βυθου που βρισκεται κοντα του απο περισευματα τροφης και οχι μονο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΡΑΣ 5 Δεκεμβρίου 2008 Author #8 Share 5 Δεκεμβρίου 2008 Κυριοι αφου δεν κυνδηνευουν τα αλλα "ζωντανα μου" οπως λεει και ο NAVI χαριτολογωντας, τοτε ειμαι καλημενος απο τις απαντησεις και σας ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος