Astra 3 Δεκεμβρίου 2008 #1 Share 3 Δεκεμβρίου 2008 Εκτός από ανούβιες, βρύα, microssorum, τί άλλο φυτό υπάρχει που να μπορώ να δέσω πάνω σε ξύλο και να ναι εντάξει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΣΙΟΝΟΓΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ 3 Δεκεμβρίου 2008 #2 Share 3 Δεκεμβρίου 2008 (edited) http://www.tropica.com/productcard.asp?id=006 Έγινε επεξεργασία 3 Δεκεμβρίου 2008 - TΣΙΟΝΟΓΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 3 Δεκεμβρίου 2008 #3 Share 3 Δεκεμβρίου 2008 Δύσκολη ερώτηση... κερατόφυλλο! Η αλήθεια είναι οτι έχω δει cuba πάνω σε πέτρα αλλά θέλει μαγκιά για δες: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=4388 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 3 Δεκεμβρίου 2008 #4 Share 3 Δεκεμβρίου 2008 moos Fissidens Ricia fern Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 4 Δεκεμβρίου 2008 #5 Share 4 Δεκεμβρίου 2008 Να συμπληρωσω : Riccardia και Pelia. Επισης με μονιμο δεσιμο με πετονια Ceratopteris thallictroides και Micranthemum callitrichoides "cuba". Link to comment Share on other sites More sharing options...
stardust 4 Δεκεμβρίου 2008 #6 Share 4 Δεκεμβρίου 2008 +1 για riccia!πολυ ευκολο φυτο.το εχω αφησει να επιπλεει για ενα περιπου μηνα και τριπλασιαστηκε.μετα πηρα ενα μερος και το εχω δεσει πανω σε ξυλο και δειχνει να τα παει εξισου καλα.μονο που θελει καλο δεσιμο στην αρχη μεχρι να "δεσει" πανω του και να αρχισει να απλωνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 4 Δεκεμβρίου 2008 Author #7 Share 4 Δεκεμβρίου 2008 Δεν θέλω κάτι που να ναι μόνιμα δεμένο με πετονιά πάνω στο ξύλο.... Μάλλον για riccia το βλέπω, έχω βρει κιόλας σε μαγαζί... Αν και κάποια από αυτά που μου πατε είναι πολύ όμορφα . Θα ψάξω και την riccardia που μ' αρεσε επίσης, μήπως ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω; Την έχετε δει πουθενά;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος