faze 3 Δεκεμβρίου 2008 #1 Share 3 Δεκεμβρίου 2008 Φίλοι αφρικάνοι αλλά και γενικά ακουαρίστες απολαύστε! Γιατί να μην έχουμε κάτι τετοιο στην Ελλάδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos05 3 Δεκεμβρίου 2008 #2 Share 3 Δεκεμβρίου 2008 πο πο πολυ κιχλιδα!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 3 Δεκεμβρίου 2008 #3 Share 3 Δεκεμβρίου 2008 Το μεγάλο καρχαριο-κάτι τί ήταν καλέ παιδιά;;;; Έχει σκυλόψαρα η Malawi;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 3 Δεκεμβρίου 2008 #4 Share 3 Δεκεμβρίου 2008 ΜΜΜΜΜ.... Ναι..... το ενυδρείο μου! Βαρέθηκα όμως τις κιχλίδες, το διέλυσα και το έκανα μονομαχοενυδρείο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
faze 4 Δεκεμβρίου 2008 Author #5 Share 4 Δεκεμβρίου 2008 OK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 4 Δεκεμβρίου 2008 #6 Share 4 Δεκεμβρίου 2008 HOLY MOTHER OF JUSES Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 4 Δεκεμβρίου 2008 #7 Share 4 Δεκεμβρίου 2008 ΜΜΜΜΜ.... Ναι..... το ενυδρείο μου! Βαρέθηκα όμως τις κιχλίδες, το διέλυσα και το έκανα μονομαχοενυδρείο! Γιατί βρε ΝΙΚΟ το χάλασες, που θα κάνουμε βουτιές τα καλοκαίριαααααααααααααααα ΤΟ ΚΕ@$$Ο ΜΟΥ! Έχει μέσα και τον φουσκωτό κροκόδειλο που σου είχα φέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος