panoscorfu 3 Δεκεμβρίου 2008 #1 Share 3 Δεκεμβρίου 2008 Μια ερωτησουλα στη φαση που βρισκομαι εχει στηθει ζωντανος αραγωνιτης ανθρακας αντιφοσφορος στο εξωτερικο φιλτρο, εσωτερικο με τα σφουγγαρια του την ερχομενη τριτη ανεβενω αθηνα για ψωνια σκιμερ κυκλοφορητες και ζωντανο βραχο κουραρισμενο 40 κιλα με ποια σειρα τοποθετω? μπορω να αγορασω κατι ζωντανο για καθαριστη? γαριδα η κατι αλλο ? ξερω πως ειναι καινουριο τελειως το συστημα μου αλλα μιας και θα ανεβω με το αμαξι μου θα ειναι και ποιο ευκολη η μεταφορα. απο παραμετρους , αλατοτιτα με πυκνομετρο 1023 περιμενω απο e-bay refractometer ,ph 8,2 nitrit no2 0,02mg ,nitrate no3 1mg με τροπικ marine exrert test. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoscorfu 3 Δεκεμβρίου 2008 Author #2 Share 3 Δεκεμβρίου 2008 και κατι αλλο τα φωτα τα αναβω τωα που εχω μονο το ζωντανο αραγωνιτη μεσα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimskot 3 Δεκεμβρίου 2008 #3 Share 3 Δεκεμβρίου 2008 Καλα θα ειναι τα φωτα να τα κρατας κλειστα... απο ζωντανο δυστυχως δεν μπορεις να βαλεις κατι για καθαρισμο γιατι το συστημα σου ειναι πολυ νεο.. οσο για τις τιμες μου ακουγονται καλες κατι που σημαινει οτι το ενυδρειο σου εχει αρχισει τον κυκλο του.. Υπομονη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 4 Δεκεμβρίου 2008 #4 Share 4 Δεκεμβρίου 2008 Εύχομαι καλή επιτυχία στα σχέδιά σου. Δυστυχώς δεν μπορείς να βάλεις κανένα ζωντανό οργανισμό αυτή τη στιγμή. Για το λόγο αυτό περιορίσου στην αγορά καλού ζωντανού βράχου και φρόντισε στην καλή και λειτουργική τοποθέτηση του, στο ενυδρείο σου, με την σωστή κυκλοφορία. Τα φώτα πρέπει να παραμείνουν κλειστά για ένα μήνα, από τη στιγμή που θα σταματήσεις τις μετατροπές και γενικότερα οποιεσδήποτε επεμβάσεις στο σύστημα. Έτσι θα απαλλαγείς από την έξαρση ανεπιθύμητης άλγης που θα σε βασανίσει για αρκετούς μήνες. Προς το παρόν, μέτρα τις τιμές των αμμωνιακών παραγώγων, για να παρακολουθείς την πορεία του κύκλου. Καλή σου συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 4 Δεκεμβρίου 2008 #5 Share 4 Δεκεμβρίου 2008 (edited) Έγινε επεξεργασία 4 Δεκεμβρίου 2008 - Mitrizakis Nikos Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikerrgp 4 Δεκεμβρίου 2008 #6 Share 4 Δεκεμβρίου 2008 καλη συνεχεια κ σιγα σιγα κ εγω καιγωμαι να τα αναψω αλλα πρεπει να ακουσουμε του παλιους ξερουν πολλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoscorfu 4 Δεκεμβρίου 2008 Author #7 Share 4 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια σας ευχαριστω πολυ πραγματι νιοθω υποχρεος!! Οσο για τα μηχανηματα το Deltec 600 η το Tmc v2 800 να επιλεξω??? και κοικλοφορια koralia η rio sa???? πειτε μου διοτι αυριο θα προβω στην αγορα τους και παλι ευχαριστω για ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος