Memas 13 3 Δεκεμβρίου 2008 #1 Share 3 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα παίχτες και παίχτριες! Έχω ένα δοχείο που μαζέυω βρόχινο νερό για τις αλλαγές μου. Μήπως ξέρει κανείς πως θα το επεξεργαστώ για να το χρησιμοποιήσω στα ενυδρεία μου? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 3 Δεκεμβρίου 2008 #2 Share 3 Δεκεμβρίου 2008 Προσωπικα δεν θα το ρισκαρα... Βεβαια η ατμοσφαιρα της Κεφαλονιας δεν εχει τα χαλια της Αθηνας αλλα δεν ξερω ποσο σιγουρο ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filrou 3 Δεκεμβρίου 2008 #3 Share 3 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα παίχτες και παίχτριες!Έχω ένα δοχείο που μαζέυω βρόχινο νερό για τις αλλαγές μου. Μήπως ξέρει κανείς πως θα το επεξεργαστώ για να το χρησιμοποιήσω στα ενυδρεία μου? Ευχαριστώ. Γιατι να βαλεις βρωμικο νερο στο ενυδρειο σου? Οσο για το avatar προσθεσε στην FL σου CHIEF GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memas 13 3 Δεκεμβρίου 2008 Author #4 Share 3 Δεκεμβρίου 2008 Έγινε chief Kαι ποιος με διαβεβαιώνει ότι της βρύσης είναι καθαρό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 3 Δεκεμβρίου 2008 #5 Share 3 Δεκεμβρίου 2008 Έγινε chief Kαι ποιος με διαβεβαιώνει ότι της βρύσης είναι καθαρό... Η Αντιστροφη Οσμωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος