nifen 2 Δεκεμβρίου 2008 #1 Share 2 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπερα σε ολους. Σας βρηκα μεσω του google στην προσπαθεια μου να διαβασω οσο μπορω περισσοτερα για τα ψαρια και τα ενυδρεια, γιατι ειμαι εντελως αρχαριος. Εχω μολις ξεκινησει ενα ενυδρειο γλυκου νερου 100λιτρων με ενα paradise fish και ενα colisa προς το παρον και καποια φυτα. Παμε καλα για αρχη (με καθοδηγει καποιος εμπειρος φιλος) αλλα θελω να μαθω οσο περισσοτερα πραγματα γινεται για να τα κανω σωστα. Πιστευω οι πληροφοριες εδω να μου φανουν ιδιαιτερα χρησιμες. ευχαριστω εκ των προτερων και θα τα λεμε (μετα απο πολυ διαβασμα που εχω!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAWAI 2 Δεκεμβρίου 2008 #2 Share 2 Δεκεμβρίου 2008 Καλωσορισες στην παρεα μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bgs 2 Δεκεμβρίου 2008 #3 Share 2 Δεκεμβρίου 2008 Καλώς όρισες στο φόρουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Δεκεμβρίου 2008 #4 Share 2 Δεκεμβρίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 2 Δεκεμβρίου 2008 #5 Share 2 Δεκεμβρίου 2008 Καλός ήρθες φίλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
thunder alley 2 Δεκεμβρίου 2008 #6 Share 2 Δεκεμβρίου 2008 (edited) A big welcome... Έγινε επεξεργασία 2 Δεκεμβρίου 2008 - thunder alley Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 2 Δεκεμβρίου 2008 #7 Share 2 Δεκεμβρίου 2008 ναι φιλαράκο, κάπως έτσι είχα βρει και εγώ το φορουμ! σίγουρα θα σε βοηθήσει! Καλώς ήλθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nifen 2 Δεκεμβρίου 2008 Author #8 Share 2 Δεκεμβρίου 2008 ευχαριστω πολυ για την υποδοχη ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας τι αλλα ψαρια να βαλω μεσα αλλα δεν ξερω αν πρεπει να ανοιξω νεο θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodkats 3 Δεκεμβρίου 2008 #9 Share 3 Δεκεμβρίου 2008 Καλώς ήλθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 3 Δεκεμβρίου 2008 #10 Share 3 Δεκεμβρίου 2008 Καλώς όρισες στο forum μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 3 Δεκεμβρίου 2008 #11 Share 3 Δεκεμβρίου 2008 ευχαριστω πολυ για την υποδοχη ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας τι αλλα ψαρια να βαλω μεσα αλλα δεν ξερω αν πρεπει να ανοιξω νεο θεμα καλως ηρθες!! ανοιξε νεο θεμα στους αρχαριους γλυκου νερου ή στο γενικα περι γλυκου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος