Jump to content

Τελικα δεν αντεξα..... Πηρα μεγαλυτερο

ctpanoramix

Recommended Posts

• Απαντήσεις 66
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ότι θα ήταν καλύτερα να μειώσεις λίγο τον όγκο και των αριθμό των πετρωμάτων σου... σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα (όχι ότι δεν είναι φυσικά)

• 10 months later...

μετα απο καιρο τελικα εκανα καμποιες αλλαγες..... μαλλον χρειαζομαι περισσοτερες πετρες τωρα εεεε?

Οι αλλαγες εκτος της αφαιρεσης υλικου ειναι οτι βγηκε το εσωτερικο φιλτρο και τωρα τρεχουν 2 εξωτερικα eheim 2213

post-9407-0-00082300-1381674890_thumb.jpg

post-9407-0-76239500-1381674917_thumb.jpg

πριν ψαχτω σε μαγαζια εχει κανεις να κανενα χαρεμακι saulosi για πουλημα ?

Βάλε μια αγγελία στην κατηγορία γλυκού νερού. :)

• 5 weeks later...

Ειπα και εγω σε κανα δυο φιλους οτι ψαχνω για κιχλιδες και μου λεει ενας ... ασε θα σου φερω εγω ψαρια. Μολις τα ειδα εσας σκεφτηκα και το κραξιμο που θα φαω.... Μου εφερε 3 διαφορετικα ειδη, απο ενα ζευγαρι στο καθενα. Δεν μου ειπε τι ειναι το καθενα αλλα τα βλεπω να μεγαλωνουνε αρκετα για το ενυδρειο μου.

Αν μπορει να βοηθησει καποιος να τα αναγνωρισουμε.

post-9407-0-48106000-1384331827_thumb.jpg

post-9407-0-03741800-1384331870_thumb.jpg

post-9407-0-53596500-1384331902_thumb.jpg

post-9407-0-81172900-1384331935_thumb.jpg

post-9407-0-52968800-1384331965_thumb.jpg

post-9407-0-94211400-1384332002_thumb.jpg

post-9407-0-64093400-1384332038_thumb.jpg

1o:Tilapia buttikoferi(μάλλον)

2ο:nimbochromis venustus

3ο:pseudotropheus acei

Από αυτά θα πρότεινα μόνο το τελευταίο σε χαρέμι. Τα υπόλοιπα δυστυχώς είναι ακατάλληλα.

1o:Tilapia buttikoferi(μάλλον)

2ο:nimbochromis venustus

3ο:pseudotropheus acei

Από αυτά θα πρότεινα μόνο το τελευταίο σε χαρέμι. Τα υπόλοιπα δυστυχώς είναι ακατάλληλα.

Με μια γρηγορη αναζητηση εχεις απολυτο δικιο....

Θα τα βαλω καμια αγγελια μαλλον γιατι ελεγα να παρω κανενα μεγαλυτερο ενυδρειο αλλα τοσο μεγαλο που θα χρειαστουν ολα αυτα μαζι θελει και μεγαλυτερο σπιτι :)

ΔΕν είναι μόνο τα λίτρα φίλε μου. Είναι οτι δεν ταιριάζουν και μεταξύ τους. :)

Ναι το καταλαβα τα ριγε τα buti ειναι και παμφαγα απο οτι ειδα και ποταμοψαρα....

Ειναι ομως ζευγαρι εχουν ηδη σκαψει φωλια και ο αρσενικος ειναι αρκετα επιθετικος με τους υπολοιπους. Μονο η θηλυκια τον κανει καλα. θα ηθελα να τα δω να ζευγαρωνουν, αλλα ......... Μηπως αν ειχαν ενα ενυδρειο για παρτυ τους ? 200 λιτρα ειναι καλα ?

Τα venustus δεν χωρανε απλα.... οποτε σιγουρα θα φυγουν, σκεφτομαι να κρατησω τα acei...

• 2 weeks later...

και ενα βιντεακι με τη συγκατοικηση.... Σε καποιες φασεις μεσα στη μερα εχουμε αυτου του ειδους το κυνηγητο,,,, ειπαμε οτι δεν χωρανε και οτι δεν ειναι συμβατα αλλα μιας και δεν εχω εμειρια απο κιχλιδες, αυτο ειναι ok για τους πιο μικρους η θα εχουμε θυματα απο το στρες ? ΔΕΝ ειναι ολη μερα ετσι πιο πολυ μεταξυ τους κυνηγιουνται....

http://youtu.be/hpazPej5wIQ

Δυστυχώς δεν πιστεύω οτι θα έχουν καλή κατάληξη αυτού του είδους τα κυνηγητά. Οι τιλάπιες υπερτερούν αρκετά σε σχέση με τα υπόλοιπα και μπορούν να κάνουν μεγάλη ζημιά.

Έχεις ένα πολύ όμορφο ενυδρείο με εξίσου όμορφο στήσιμο, το οποίο με τα σωστά ψάρια μπορεί να απογειωθεί.

Γνώμη μου είναι φίλε μου να μην αναλώνεσαι με τις λάθος επιλογές του παρελθόντος και να προχωρήσεις σε διορθώσεις. Άσε που τσάμπα ταλαιπωρούνται και τα ψάρια σου. :)

Δυστυχώς δεν πιστεύω οτι θα έχουν καλή κατάληξη αυτού του είδους τα κυνηγητά. Οι τιλάπιες υπερτερούν αρκετά σε σχέση με τα υπόλοιπα και μπορούν να κάνουν μεγάλη ζημιά.

Έχεις ένα πολύ όμορφο ενυδρείο με εξίσου όμορφο στήσιμο, το οποίο με τα σωστά ψάρια μπορεί να απογειωθεί.

Γνώμη μου είναι φίλε μου να μην αναλώνεσαι με τις λάθος επιλογές του παρελθόντος και να προχωρήσεις σε διορθώσεις. Άσε που τσάμπα ταλαιπωρούνται και τα ψάρια σου. :)

Έχεις απολυτο δικιο.... Μακαρι να μπορουσα να φτιαξω αλλο ενα μονο για παρτυ τους.

Συμφωνώ με τον Στάθη από πάνω. Όταν κάθεσαι και χαλαρώνεις και χαζεύεις το ενυδρείο, χαλαρώνεις πραγματικά ή σε πιάνει άγχος με τα κυνηγητά ; :)

Συμφωνω κι εγω αν και δεν εχω προσωπικη πειρα απο Αφρικη,σε καθε ενυδρειο πρεπει να υπαρχει ισσοροπια

γιατι αλλιως ταλαιπωρησε κι εσυ που θες να κατσεις να χαλαρωσεις αλλα κυριως ταλαιπωρουνται τα ψαρακια.... :)

Κατα τα αλλα πανεμορφο ενυδρειο!!!! :)

Συμφωνω κι εγω αν και δεν εχω προσωπικη πειρα απο Αφρικη,σε καθε ενυδρειο πρεπει να υπαρχει ισσοροπια

γιατι αλλιως ταλαιπωρησε κι εσυ που θες να κατσεις να χαλαρωσεις αλλα κυριως ταλαιπωρουνται τα ψαρακια.... :)

Συμφωνώ με τον Στάθη από πάνω. Όταν κάθεσαι και χαλαρώνεις και χαζεύεις το ενυδρείο, χαλαρώνεις πραγματικά ή σε πιάνει άγχος με τα κυνηγητά ; :)

ευχαριστω για τις γνωμες και τις συμβουλες....

μιας και εγω αρχαριος οσον αφορα την αφρικη θα παραθεσω μια απορια, υπαρχει περιπτωση να ηταν αυξημενο το κυνηγητο λογω λιγου ταισματος ? οταν ταισα λιγο παραπανω "καταλαθος" μια μερα το κυνηγητο ελαττωθηκε (δεν εξαφανιστηκε βεβαια) .... απο τοτε ταιζω περισσοτερο με αποτελεσμα να εχουμε κυνηγητα μονο οταν ο ενας πλησιαζει κοοντα στη φωλια του αλλου, κατι που γινεται πολυ συχνα βεβαια μιας και το ενυδρειο ειναι μικρο. Δεν το λεω για να υποστηριξω οτι θα κανουν μαζι απλα μεχρι να βρεθει λυση τουλαχιστον δεν πολυαγχωνομαι πλεον.

Μαλλον θα με δειτε να γραφω στις ανταλλαγες.... :)

Έγινε επεξεργασία - ctpanoramix

Δεν νομίζω να παίζει ρόλο το πόσο ταίζεις, αφού τα κυνηγητά γίνονται κυρίως για εδαφικότητα. Ένα υποτυπώδες κυνηγητό σχεδόν πάντα γίνεται την ώρα του ταίσματος για διεκδίκηση της τροφής αλλά τις περισσότερες φορές σταματάει αμέσως μετά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...