γιωργος χανια 2 Δεκεμβρίου 2008 Author #51 Share 2 Δεκεμβρίου 2008 οχι χτες μπηκα στο φορουμ και διαβαζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 2 Δεκεμβρίου 2008 #52 Share 2 Δεκεμβρίου 2008 ριξε πολυ διαβασμα και στις σελιδες που σου εστειλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 2 Δεκεμβρίου 2008 #53 Share 2 Δεκεμβρίου 2008 Αφού μπήκες χτες και άρχισες το διάβασμα, στρώσου και κανε ότι σου είπαμε πιο πάνω και καλή συνέχεια. Και άλλαξε και το εμπειρία: Αρκετά Καλή Link to comment Share on other sites More sharing options...
γιωργος χανια 2 Δεκεμβρίου 2008 Author #54 Share 2 Δεκεμβρίου 2008 οτι θελω κανω εγωωωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 2 Δεκεμβρίου 2008 #55 Share 2 Δεκεμβρίου 2008 Συγνωμη ποσο χρονων εισαι ????? Δεν ειναι συμπεριφορα αυτη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 2 Δεκεμβρίου 2008 #56 Share 2 Δεκεμβρίου 2008 ..ερωτηση τα οσκαρ τρωνε κοτοπουλο? Ναι,στο φουρνο με πατατες και για να ειναι η πετσα ξεροψημενη(τα οσκαρ προτιμουν την πετσα ξεροψημενη) αλοιψε μουσταρδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 2 Δεκεμβρίου 2008 #57 Share 2 Δεκεμβρίου 2008 Ναι,στο φουρνο με πατατες και για να ειναι η πετσα ξεροψημενη(τα οσκαρ προτιμουν την πετσα ξεροψημενη) αλοιψε μουσταρδα. Αστον μην γινει οπως χθες... Υ.Γ. Εγω ειμαι ο μαγειρας εδω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 2 Δεκεμβρίου 2008 #58 Share 2 Δεκεμβρίου 2008 Γιωργάρα είσαι λεβεντιά...στις μπαλοθιές μεγάλος....μα ενυδρείο κοπέλι μου, ασε το για τους άλλους !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thunder alley 4 Δεκεμβρίου 2008 #59 Share 4 Δεκεμβρίου 2008 για 2 βδομαδες το ταιζα ναι μονο νεον ψαρακια ειναι μικρα και το ελκυει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος