simoboy67 1 Δεκεμβρίου 2008 #1 Share 1 Δεκεμβρίου 2008 Ψάρια... PSEUDOTROPHEUS ZEBRA AULONOCARA EUREKA RED CYNOTILAPIA AFRA IODOTROPHEUS SPRENGERI Φυτά - 1 Anubia nana Πέτρες - moon stone Φίλτρο - Eheim 2234 600lt/h βάζω και μια φωτογραφία από το άλλο ενυδρείο...full φυτεμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos7 1 Δεκεμβρίου 2008 #2 Share 1 Δεκεμβρίου 2008 ωραια ειναι..να το χαιρεσαι φιλε !το νερο σου ειναι θολο?ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο?ποσο καιρο δουλευει?υποστρωμα τι εχεις βαλει?δωσε περισσοτερες πληροφοριες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bgs 1 Δεκεμβρίου 2008 #3 Share 1 Δεκεμβρίου 2008 Πολύ καλό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simoboy67 1 Δεκεμβρίου 2008 Author #4 Share 1 Δεκεμβρίου 2008 το ενυδρείο "τρέχει" ένα μήνα περίπου. είναι 100 λίτρα και το υπόστρωμα είναι άμμος θαλάσσης και αραγωνίτης. φαίνεται θολό επειδή μόλις έβαλα μια πέτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos7 1 Δεκεμβρίου 2008 #5 Share 1 Δεκεμβρίου 2008 μηπως ομως εχεις πολλα ψαρια γι αυτα τα λιτρα???κ επισησης να σου πω οτι τα aulonocara ανηκουν στην κατηγορια peacocks κ οχι στην κατηγορια mbuna oπως τα υπολοιπα που εχεις!http://www.cichlid-forum.com/profiles/species.php?id=1378 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 1 Δεκεμβρίου 2008 #6 Share 1 Δεκεμβρίου 2008 (edited) Αγαπητέ μου φίλε, καλωσόρισες στις αφρικάνες, όμως θα σε στενοχωρήσω λίγο γιατί θα πρέπει φυσικά να συμφωνήσω κι εγώ ότι τα λίτρα σου είναι απελπιστικά λίγα για τα είδη των ψαριών που έβαλες. Επίσης δεν μας λες και πόσα είναι από κάθε είδος. Καλύτερα να το ψάξεις λίγο και να το γύρναγες σε νανοκιχλίδες από Tangnyika, οπότε θα σου ήταν και χρήσιμα τα κελύφη των σαλιγκαριών (αν έβαζες ας πούμε multies) τα οποία τώρα είναι εκτός τόπου. Γιατί να θολώσει το νερό από την τοποθέτηση μιας πέτρας ??? Νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι καλό, αρκεί να διαβάσεις κάποια πράματα ακόμη, κάνε ένα ψάξιμο για ενυδρεία Tanganyika και θα καταλάβεις τι εννοώ. Καλή συνέχεια !! Φιλικά Ανδρέας Έγινε επεξεργασία 1 Δεκεμβρίου 2008 - Andreas301 Link to comment Share on other sites More sharing options...
simoboy67 1 Δεκεμβρίου 2008 Author #7 Share 1 Δεκεμβρίου 2008 το ξέρω απλά μου αρέσει πολύ.... προς το παρών δεν έχω προβλήματα και τσακωμούς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simoboy67 1 Δεκεμβρίου 2008 Author #8 Share 1 Δεκεμβρίου 2008 αυτό το ενυδρείο είναι προσωρινό μέχρι να πάρω το άλλο 250 λίτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 1 Δεκεμβρίου 2008 #9 Share 1 Δεκεμβρίου 2008 όταν κάποιος "χτίζει" ένα όμορφο ενυδρείο με το καλημέρα σας, σημαίνει ότι αν διαβάσει μπορεί να κάνει θαύματα! Είναι όμορφο, απλά άλλαξε λίγο τα είδη που φιλοξενείς. Υ.Γ. σκέφτομαι να αγοράσω ένα 2232, διάβασα κάπου ότι η σειρά 223x κάνει λίγο θόρυβο. Είναι αλήθεια; Θα το βάλλω στο υπνοδωμάτιό μου οπότε με ενδιαφέρει αν έχεις κάποιο παράπονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos7 1 Δεκεμβρίου 2008 #10 Share 1 Δεκεμβρίου 2008 όταν κάποιος "χτίζει" ένα όμορφο ενυδρείο με το καλημέρα σας, σημαίνει ότι αν διαβάσει μπορεί να κάνει θαύματα! Είναι όμορφο, απλά άλλαξε λίγο τα είδη που φιλοξενείς. Υ.Γ. σκέφτομαι να αγοράσω ένα 2232, διάβασα κάπου ότι η σειρά 223x κάνει λίγο θόρυβο. Είναι αλήθεια; Θα το βάλλω στο υπνοδωμάτιό μου οπότε με ενδιαφέρει αν έχεις κάποιο παράπονο. οχι φιλε δν κανει θορυβο !εγω εχω ενα ενα 2231 κ ενα 2236 κ δν εχω κανενα προβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos7 1 Δεκεμβρίου 2008 #11 Share 1 Δεκεμβρίου 2008 Αγαπητέ μου φίλε, καλωσόρισες στις αφρικάνες, όμως θα σε στενοχωρήσω λίγο γιατί θα πρέπει φυσικά να συμφωνήσω κι εγώ ότι τα λίτρα σου είναι απελπιστικά λίγα για τα είδη των ψαριών που έβαλες. Επίσης δεν μας λες και πόσα είναι από κάθε είδος. Καλύτερα να το ψάξεις λίγο και να το γύρναγες σε νανοκιχλίδες από Tangnyika, οπότε θα σου ήταν και χρήσιμα τα κελύφη των σαλιγκαριών (αν έβαζες ας πούμε multies) τα οποία τώρα είναι εκτός τόπου. Γιατί να θολώσει το νερό από την τοποθέτηση μιας πέτρας ??? Νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι καλό, αρκεί να διαβάσεις κάποια πράματα ακόμη, κάνε ένα ψάξιμο για ενυδρεία Tanganyika και θα καταλάβεις τι εννοώ. Καλή συνέχεια !! Φιλικά Ανδρέας την ιδια απορια εχω κ εγω!γιατι να θολωσει το νερο απο μια τοποθετηση μια πετρας???!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος