ser 1 Δεκεμβρίου 2008 #1 Share 1 Δεκεμβρίου 2008 παιδιά καλησπέρα σήμερα έγινε ενα πολύ σημαντικο βήμα στο να φτιάξω και γω ένα ενυδρειάκι με γαριδούλες έσωσα απ την δουλειά μου ενα θερμαντήρα ένα φίλτρο και μια λάμπα τα οποία όλα ήταν έτοιμα να πεταχτούν και τα οποία ήταν σε άριστη κατάσταση καλή αρχή λοιπόν θα σας ενημερώνω για κάθε μου βήμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 1 Δεκεμβρίου 2008 #2 Share 1 Δεκεμβρίου 2008 Αν θες πες τα χαρακτηριστικά τους (μάρκα, watt κλπ) για να σιγουρευτείς οτι είναι κατάλληλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memas 13 1 Δεκεμβρίου 2008 #3 Share 1 Δεκεμβρίου 2008 Καλή αρχή, θα γουστάρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorhead 1 Δεκεμβρίου 2008 #4 Share 1 Δεκεμβρίου 2008 Καλός μας ήρθες στο κλαμπ. Θα γουστάρεις τρελά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 1 Δεκεμβρίου 2008 #5 Share 1 Δεκεμβρίου 2008 Καλώς ήλθες φίλε, και καλή τύχη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 1 Δεκεμβρίου 2008 #6 Share 1 Δεκεμβρίου 2008 Καλώς ήρθες! Κι εγώ ετοιμάζω το δικό μου γαριδοκινεζοενυδρειο μου Πόσα λίτρα ενυδρειάκι σκέφτεσαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 1 Δεκεμβρίου 2008 #7 Share 1 Δεκεμβρίου 2008 Άντε καλή αρχή, αρχίζω και γω ένα με γαρίδια Κράτα μας ενήμερους, ν' ανταλάσσουμε ιδέες Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 1 Δεκεμβρίου 2008 #8 Share 1 Δεκεμβρίου 2008 γουστάρω που έχουμε πορωθεί όλοι με τα γαριδάκια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ser 2 Δεκεμβρίου 2008 Author #9 Share 2 Δεκεμβρίου 2008 Γαριδάδες καλημέρα σκέφτομαι 20λιτρο ενυδρείο με όσο πιό εύκολες γαριδούλες για άρχαριους και σαλιγκαράκια ζεβρα σναιλ κατα προτίμιση έχετε να μου προτείνετε εύκολα γαρίδια; για τις μάρκες των υλικών που βρήκα θα σας πώ το απόγευμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 2 Δεκεμβρίου 2008 #10 Share 2 Δεκεμβρίου 2008 Απο τις πιο ευκολες και ομορφες ειναι οι red cherry που θα τις βρεις και ευκολα. Παντως αν δεν εχεις ιδιαιτερο παθος με τα σαλιγγαρια, μην βαλεις μαζι με τις γαριδες γιατι επιβαρυνουν αρκετα το νερο και κυριως, ανταγωνιζονται τις γαριδες στην τροφή (biofilm). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memas 13 2 Δεκεμβρίου 2008 #11 Share 2 Δεκεμβρίου 2008 Και οι red crystal είναι σχετικά εύκολες χωρίς πολλές απαιτήσεις ( σε σχέση με τις red cherry) χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να είσαι προσεκτικός. Μεγάλη προσοχή και στην προσαρμογή, κυριολεκτικά με το σταγονόμετρο για μιάμισι με 2 ώρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 2 Δεκεμβρίου 2008 #12 Share 2 Δεκεμβρίου 2008 Oι red crystal θεωρουνται αρκετα πιο δυσκολες και ευαίσθητες. Θέλουν μαλακό-οξινο νερό. Ολα αυτα τουλαχιστον στη θεωρία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memas 13 2 Δεκεμβρίου 2008 #13 Share 2 Δεκεμβρίου 2008 Oι red crystal θεωρουνται αρκετα πιο δυσκολες και ευαίσθητες. Θέλουν μαλακό-οξινο νερό. Ολα αυτα τουλαχιστον στη θεωρία... Εμένα που είμαι Κεφαλονιά, το νερό μου είναι ότι πρέπει...Να σκεφτείς ότι την πρώτη φορά που αγόρασα γαρίδες, 2 αμάνο, είπα έλα μωρέ γαρίδες είναι και τις έριξα μέσα στο ενυδρείο αμέσως. Παρόλα αυτά οι γαριδούλες είναι μια χαρά κ έχουν περάσει 3 μήνες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ser 3 Δεκεμβρίου 2008 Author #14 Share 3 Δεκεμβρίου 2008 οπως σας υποσχέθηκα σήμερα θα σας περιγράψω τα υλικά που απέκτησα προχθες δωρεάν για να μου πείτε αν είναι καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
ser 3 Δεκεμβρίου 2008 Author #15 Share 3 Δεκεμβρίου 2008 εχουμε και λέμε λαμπα XING XING 15WATT 230VOLT ΦΙΛΤΡΟ PACIFIC P-F302 220-240 VOLT 50HZ 6,5WATT IP68 450L /HOUR και τέλος ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ PACIFIC P-H50 220V-240V 50HZ-60HZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ser 3 Δεκεμβρίου 2008 Author #16 Share 3 Δεκεμβρίου 2008 οποιος γνωρίζει κάτι για αυτά ας με διαφωτίσει και μένα σας ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 3 Δεκεμβρίου 2008 #17 Share 3 Δεκεμβρίου 2008 γούγλαρετα, όλοι αυτό κάνουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ser 3 Δεκεμβρίου 2008 Author #18 Share 3 Δεκεμβρίου 2008 παιδιά τα γούγλαρα μου φαίνονται καλά για 30l ενυδρειάκι αρκούν? έχω μια διαίσθηση ότι θα κάνω κάτι καλό και θα σώσω λίγες φυλακισμένες γαριδούλες απ τα πετ σοπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 3 Δεκεμβρίου 2008 #19 Share 3 Δεκεμβρίου 2008 ναι μια χαρα ειναι τα υλικα σου ισως το φιλτρο να ειναι πολυ δυνατο παιδιά τα γούγλαρα μου φαίνονται καλά για 30l ενυδρειάκι αρκούν? έχω μια διαίσθηση ότι θα κάνω κάτι καλό και θα σώσω λίγες φυλακισμένες γαριδούλες απ τα πετ σοπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ser 3 Δεκεμβρίου 2008 Author #20 Share 3 Δεκεμβρίου 2008 σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου ορκ θα σας ενημερώσω σύντομα για το επόμενο βήμα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 3 Δεκεμβρίου 2008 #21 Share 3 Δεκεμβρίου 2008 Λογικά με το φίλτρο σου θα έχεις πρόβλημα. Εγώ σε 37λ ενυδρείο με 500λ/ω φίλτρο αναγκάστηκα να βάλω το spraybar και να ανοίξω οπή απ' άκρη σ' άκρη και να το βάλω στο κάθετο τζάμι ώστε να φεύγει το νερό κατά μήκος του ενυδρείου για να μην έχω πρόβλημα δυνατής ροής. Για σίγουρα βάλτο να δουλέψει και βλέπεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 8 Δεκεμβρίου 2008 #22 Share 8 Δεκεμβρίου 2008 @zorba για να περνάμε και στην θεωρία, εγώ έχω red crystal με ph: 7 και GH: 10. Είναι μια χαρά οι γαριδούλες, τις είχα πάρει πολύ μικρές, μεγάλωσαν και τώρα έχω μωράκια! Θυμάμαι όταν έψαχνα πληροφορίες για να δω αν μπορώ να τις βάλλω στο νερό μου ότι δεν ήθελαν μαλακό και όξινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος