kixlida 30 Νοεμβρίου 2008 #1 Share 30 Νοεμβρίου 2008 εχω αφρικανες μαλαουι,και μολις βαζω γατοψαρο το σκοτονουν,επιδι ειναι μικρο (μαλον),τη αλλο μπορω να βαλω για να μην το πιραζουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 30 Νοεμβρίου 2008 #2 Share 30 Νοεμβρίου 2008 εχω αφρικανες μαλαουι,και μολις βαζω γατοψαρο το σκοτονουν,επιδι ειναι μικρο (μαλον),τη αλλο μπορω να βαλω για να μην το πιραζουν? Τι ενυδρείο έχεις: διαστάσεις , λίτρα , τι και πόσα ψάρια έχεις .Ποιό γατόψαρο έβαλες ; Δώσε μας πληροφορίες και μετά τα λέμε . Σωκράτης Γεωργίου Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlida 1 Δεκεμβρίου 2008 Author #3 Share 1 Δεκεμβρίου 2008 τα κλασικα τα μικρα,μου ειχαν πι οτι δεν τα πιραζουν η κιχλιδες,αλλα δεν το ιδα,96 λιτρα 8 κιχλιδες,τι αλλο παραπλισιο μπορω να βαλω μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 1 Δεκεμβρίου 2008 #4 Share 1 Δεκεμβρίου 2008 τα κλασικα τα μικρα,μου ειχαν πι οτι δεν τα πιραζουν η κιχλιδες,αλλα δεν το ιδα,96 λιτρα 8 κιχλιδες,τι αλλο παραπλισιο μπορω να βαλω μεσα? Μάλλον εννοείς τα Corydoras, τα οποία και να μην τα σκοτώνανε θα ψόφαγαν μόνα τους καθότι θέλουν εντελώς διαφορετικές συνθήκες νερού. Υπάρχει γατόψαρο αφρικάνικο, αλλά γίνεται μεγάλο και δεν μας έχεις διευκρινήσει και τί είδους κιχλίδες έχεις τώρα μέσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlida 2 Δεκεμβρίου 2008 Author #5 Share 2 Δεκεμβρίου 2008 αφρικανες εχω!!!!πως λεγετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlida 2 Δεκεμβρίου 2008 Author #6 Share 2 Δεκεμβρίου 2008 τι σλιροτιτα και τι πεχα πρεπει να εχουνε?γεν ξερω : Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 2 Δεκεμβρίου 2008 #7 Share 2 Δεκεμβρίου 2008 αφρικανες εχω!!!!πως λεγετε? Synodontis (διάφορα είδη) λέγεται αλλά δεν θα σου τον πρότεινα... Είναι λίγο άτιμος αν και πανέμορφος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lingistis 5 Ιανουαρίου 2009 #8 Share 5 Ιανουαρίου 2009 Synodontis τα άλλα δεν κάνουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 5 Ιανουαρίου 2009 #9 Share 5 Ιανουαρίου 2009 O synodontis χρειαζεται αρκετα λιτρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κιχλιδας 7 Ιανουαρίου 2009 #10 Share 7 Ιανουαρίου 2009 Το PH πρεπει να ειναι 8,2 Νομιζω οτι τα 96λυτρα του ενυδρειου σου ειναι λιγα για κιχλιδες(λογο μεγεθους) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 7 Ιανουαρίου 2009 #11 Share 7 Ιανουαρίου 2009 O synodontis χρειαζεται αρκετα λιτρα! Kαι ειναι και απο Tanganyika Link to comment Share on other sites More sharing options...
lingistis 8 Ιανουαρίου 2009 #12 Share 8 Ιανουαρίου 2009 Ναι, αλλά άμα αποφασίσει ο φίλος να βάλει "γάτα" δεν υπάρχει κάτι άλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Ιανουαρίου 2009 #13 Share 8 Ιανουαρίου 2009 Ναι, αλλά άμα αποφασίσει ο φίλος να βάλει "γάτα" δεν υπάρχει κάτι άλλο... Τοτε να μην βαλει...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 8 Ιανουαρίου 2009 #14 Share 8 Ιανουαρίου 2009 Τοτε να μην βαλει...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anxri 27 Ιανουαρίου 2009 #15 Share 27 Ιανουαρίου 2009 εχω αφρικανες μαλαουι, ,96 λιτρα 8 κιχλιδες, Λίγα λίτρα για malawi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis 27 Ιανουαρίου 2009 #16 Share 27 Ιανουαρίου 2009 Συμφωνώ...πολύ λιγα λίτρα για 8 χιχλίδες Malawi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Ιανουαρίου 2009 #17 Share 27 Ιανουαρίου 2009 Συμφωνώ...πολύ λιγα λίτρα για 8 χιχλίδες Malawi.... Και θελει να βαλει και synodontis.Μολις μεγαλωσει θα βγει απ'εξω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος