Jump to content

ΔΙΣΚΟΠΑΘΕΙΑ

ionas

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους....

:):P:glare:

Σήμερα το πρωί ένας απο τους μάγκες που έχω εμφάνισε κάτι άσπρα στιγματάκια σαν βαμμάκι στο κεφάλι του.

Αρχικά έχω ανεβάσει θερμοκρασία στους 31 τι άλλο να κάνω?

θέλει κάποιο φάρμακο?

foto ακολουθει...

καλημερα ionas. να παρεις ενα φαρμακο για την ασθενεια fungus και να ξεκινησεις αμεσα την θεραπεια. το φαρμακο θα σου καταστρεψει την βιολογια αλλα δυστυχως δεν υπαρχει αλλη λυση.

Καλημέρα σε όλους....

:):P:glare:

Σήμερα το πρωί ένας απο τους μάγκες που έχω εμφάνισε κάτι άσπρα στιγματάκια σαν βαμμάκι στο κεφάλι του.

Αρχικά έχω ανεβάσει θερμοκρασία στους 31 τι άλλο να κάνω?

θέλει κάποιο φάρμακο?

foto ακολουθει...

Απο τις φωτο δεν εβγαλα ακρη αλλα για καποιο μυκητα υποψιαζομαι. Χαλαρωσε λιγο και παρακολουθα το προς το παρον, αν οι μετρησεις του νερου σου ειναι ενταξει.-

Θα συμφωνησω με τον diskus fan παρακολουθησε το λιγο και ανεβασε την θερμοκρασια στους 30 και αν δεις οτι επιδεινωνεται τοτε κοιτα για φαρμακο και αν μπορεις βγαλε καμια ποιο καθαρη φωτο

Θα συμφωνησω με τον diskus fan παρακολουθησε το λιγο και ανεβασε την θερμοκρασια στους 30 και αν δεις οτι επιδεινωνεται τοτε κοιτα για φαρμακο και αν μπορεις βγαλε καμια ποιο καθαρη φωτο

Στο πρωτο ποστ λεει οτι εχει ανεβασει στους 31.- :rolleyes:

sorry gia ta greeklish alla einai se internet kafe sto londino kai den paizoyn ellinika edo!!!!

o pmpompiras einai naxelikos akoma kai mallon sta8eri h katastash tou. molis exv kati neotero sas enymerono gia peraitero boi8eia.

THNX

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...