Jump to content

Αλλη αποψη, μεταφορα

Recommended Posts

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ

Τα εκτός θέματος ποστ θα διαγραφούν.

Λιγο δυσκολο αλλα αφηστε τα λιγο να γελασουμε.... :):P

• Απαντήσεις 61
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Λιγο δυσκολο αλλα αφηστε τα λιγο να γελασουμε.... :):P

fake gio,.... νομίζω ξεπέρασες τα όρια.......ΠΡΟΣΕΧΕ

ΛΟΙΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ...ΟΠΩΣ ΛΕΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ,ΟΛΩΣΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ

ΛΟΙΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ...ΟΠΩΣ ΛΕΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ,ΟΛΩΣΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ

Στο καλο :) και ευχαριστω για το comment..

Υ.Σ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΦΑΩ BAN

ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ(στην Ελλαδα βεβαια ειναι λιγο περιεργη)

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΥΑυΤΟ ΤΟΥ.... :P

Έγινε επεξεργασία - fake_gio

fake gio,.... νομίζω ξεπέρασες τα όρια.......ΠΡΟΣΕΧΕ

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ NAVY ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΩΡΑ...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

...ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

θελεις να μας το εξηγησεις αυτο???

Απλα μπηκε να κανει διαφημιση στο μαγαζακι του....

ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΚΑΜΙΑ ΑΓΓΕΛΕΙΑ,ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΜΟΥ???ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ?????ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ....

ΦΙΛΕ ANTONIS T83 Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΝΑ FORUM ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ....ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ

ΦΙΛΕ ANTONIS T83 Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΝΑ FORUM ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ....ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ

Τι ενοεις με αυτο? :)

Έγινε επεξεργασία - fake_gio

Τι ενοεις με αυτο? :)

ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ...ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ???ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΠΗΚΕΣ ΠΡΙΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΓΩ ΜΕ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΣΧΟΛΟΥΜΕ

ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ...ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ???ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΠΗΚΕΣ ΠΡΙΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΓΩ ΜΕ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΣΧΟΛΟΥΜΕ

Οτι πεις ετσι και αλλιος ειναι ανουσιο... :P

Βοηθεια δεν μου εδωσες ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

το μονο που μου παρειχες ηταν χαζομαρες-ψεματα :)

Section mode Note : Το θέμα διαχωρίστηκε απο εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=175264

Κανονικά θα πρέπει να γίνει διαγραφή πολλών δημοσιεύσεων λόγο του ότι ο διάλογος δεν γίνεται καλόπιστα από κάποια μέλη και γι αυτό έγιναν οι σχετικές ενημερώσεις (προειδοποιήσεις) προς τους ίδιους .

Εγω θα προτείνω τη διαγραφή του θέματος και εάν θέλετε οι μπορούμε να το θέσουμε και πάλι το θέμα με νέο τίτλο ποιο ευδόκιμο και με εποικοδομητικό διάλογο .

Προσωπικά θα σχολιάσω το ενυδρείο που παρουσιάζεται στην αρχή του θέματος και θα κάνω τις παρατηρήσεις μου.

Το σύστημα δείχνει και είναι αρκετά ανώριμο, προς το παρόν. Στο μέλλον θα δείξει τις δυνατότητές του, ώστε να βγουν κάποια συμπεράσματα.

Στους τέσσερις μήνες ζωής του είναι λίγο δύσκολο να έχουν αναπτυχθεί και οργανωθεί αναερόβια βακτήρια, που να επαρκούν για την πλήρη απονιτροποίηση των αμμωνιακών παραγώγων των οργανισμών που φιλοξενεί. Αυτό θα πραγματοποιηθεί σε βάθος χρόνου, με την προϋπόθεση ότι το συγκεκριμένο σύστημα έχει τις όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο.

Θα συμφωνήσω ότι τα διάφορα «ζουμιά» τα οποία προωθούνται από τους επαγγελματίες, δεν είναι πάντα η «πανάκεια» για την καλή λειτουργία ενός φυσικού συστήματος. Πολλές φορές έχουν αντίθετο αποτέλεσμα, ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιούνται αλόγιστα σε συστήματα που στην πραγματικότητα δεν τα χρειάζονται ή χειρίζονται από χομπίστες, οι οποίοι ουσιαστικά δεν γνωρίζουν τη χρησιμότητά τους και τις πραγματικές ανάγκες του συστήματος, που φροντίζουν.

Αγαπητέ Mr-Zoo, θα μου επιτρέψεις να σχολιάσω κάτι, που δεν συμφωνεί με τις αναφορές σου. Το σύστημά σου τρέχει μόλις τέσσερις μήνες αλλά εσύ κάνεις μετρήσεις κάθε έξι μήνες και βρίσκεις τα νιτρικά πάντα μηδενικά.

Επίσης όσον αφορά τους φιλοξενούμενους οργανισμούς, παρόλο που δεν είμαι αντίθετος στην ανάμειξη οργανισμών από διαφορετικά θαλάσσια συστήματα, έχω μία ένσταση σχετικά με τους ιππόκαμπους. Θα γνωρίζεις ίσως καλύτερα από εμένα, λόγω των ειδικών σπουδών σου, ότι τα ζωντανά αυτά ανήκουν στα απειλούμενα είδη και προστατεύονται βάσει της ισχύουσας Ελληνικής νομοθεσίας, αλλά και με διεθνείς οδηγίες από οικολογικά προγράμματα, στα οποία συμμετέχει και η χώρα μας.

Θα σου πρότεινα λοιπόν να επιστρέψεις τα συγκεκριμένα ζωντανά στο φυσικό τους περιβάλλον για να ολοκληρώσουν τον κύκλο της ζωής τους. Το περιβάλλον που τους παρέχεις, είναι εντελώς ακατάλληλο για τους οργανισμούς αυτούς, αλλά και αν υποθέσουμε ότι ήταν το ιδανικό, η διατήρησή τους είναι τόσο δύσκολη, που θα μπορούσε να γίνει μόνο από πολύ καλούς γνώστες της λειτουργίας των κλειστών φυσικών συστημάτων.

Προσωπική μου εκτίμηση είναι, ότι η μόνη ικανοποίηση που θα έχεις από αυτήν τη φιλοξενία, είναι να παρακολουθείς τον αργό τους θάνατο.

Αυτά από εμένα και εύχομαι καλή συνέχεια στο σύστημά σου.

Και εγώ πιστεύω τα έχεις μπερδέψει λίγο στο μυαλό σου και θα συμφωνήσω με τον Νίκο.

1xANEMONE ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΣΕΡΩ ΤΙ****** ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΙΝΟ

Heteractis aurora

εχω χαθηκα λιγο σε αυτο φιλε fake gio

17 μετρα θα μπορουσε καλιστα να ειναι 17 τονους (η 21μετρα οπως τελικα ειπε ο Mr Zoo)

και το 1μ μπορει να ειναι και 100λιτρα αλλα μπορει μια χαρα να ειναι 1 τονο

17 μετρα δεν σημαινει 17 τονους αλλα πολυ παραπανω αν βαλεις και βαθος + υψος....

Ενα ενυδρειο 1 μ δεν ειναι 100 λιτρα

Πρώτο μου ποστ στους θαλασσινούς και ήδη νιώθω την αλμύρα.... :rolleyes:

Ρε παιδιά... να κάνω μία ερώτηση και ειλικρινά θα ήθελα μία απάντηση:

Τί στο καλό έχετε να χωρίσετε? Ως προς τί αυτή η έντονη αντιπαράθεση? Γιατί δεν το ρίχνετε και λίγο στον χαβαλέ?

ΥΓ: Αυτές είναι 3 ερωτήσεις και όχι μία :rolleyes:

Αγαπητέ Mr-Zoo, θα μου επιτρέψεις να σχολιάσω κάτι, που δεν συμφωνεί με τις αναφορές σου. Το σύστημά σου τρέχει μόλις τέσσερις μήνες αλλά εσύ κάνεις μετρήσεις κάθε έξι μήνες και βρίσκεις τα νιτρικά πάντα μηδενικά.

Επίσης όσον αφορά τους φιλοξενούμενους οργανισμούς, παρόλο που δεν είμαι αντίθετος στην ανάμειξη οργανισμών από διαφορετικά θαλάσσια συστήματα, έχω μία ένσταση σχετικά με τους ιππόκαμπους. Θα γνωρίζεις ίσως καλύτερα από εμένα, λόγω των ειδικών σπουδών σου, ότι τα ζωντανά αυτά ανήκουν στα απειλούμενα είδη και προστατεύονται βάσει της ισχύουσας Ελληνικής νομοθεσίας, αλλά και με διεθνείς οδηγίες από οικολογικά προγράμματα, στα οποία συμμετέχει και η χώρα μας.

Θα σου πρότεινα λοιπόν να επιστρέψεις τα συγκεκριμένα ζωντανά στο φυσικό τους περιβάλλον για να ολοκληρώσουν τον κύκλο της ζωής τους. Το περιβάλλον που τους παρέχεις, είναι εντελώς ακατάλληλο για τους οργανισμούς αυτούς, αλλά και αν υποθέσουμε ότι ήταν το ιδανικό, η διατήρησή τους είναι τόσο δύσκολη, που θα μπορούσε να γίνει μόνο από πολύ καλούς γνώστες της λειτουργίας των κλειστών φυσικών συστημάτων.

Προσωπική μου εκτίμηση είναι, ότι η μόνη ικανοποίηση που θα έχεις από αυτήν τη φιλοξενία, είναι να παρακολουθείς τον αργό τους θάνατο.

Αυτά από εμένα και εύχομαι καλή συνέχεια στο σύστημά σου.

Αγαπητε φιλε Νικο,κατ αρχας να ξερεις οτι εισαι ενα απο τα λιγα ατομα εδω μεσα που για παντα τηα εχω την αποψη τους να στοβιλιζετε στο μυαλο μου...Οσο για το θεμα τον τεστ που προ αναφεραμε και οι 2 εχεις δικιο...μπερδεψα τα μπουτια μου γιατι ακομα δεν εχω συνηδιτοποιησει οτι εχω και ενα θαλασσινο ενυδρειο...Τις εξαμηνες μετρισεισ τισ κανω στο ενυδρειο των δισκων μου,στο θαλασσινο τισ κανω ανα εναν μινα και εξακολουθουν να ειναι μηδενικες οι τιμες του χωρις χημεικα προσθετα...Οσον αφορα το θεμα τισ αιχμαλωσιασ των υπο εξαφανιση ελληνικων ζωων ,και ο θεμα τισ συνθηκησ cites που τα προστατευει,θα με βρεις απολυτα συμφωνο...Με μια μικρη διαφορα,τον ιπποκαμπο τον βρηκα στον αφρο του λιμανιου τησ ιθακης,που πηγενε για ψοφο,αρα μαλλον συνεβαλα στην διατυριση του ειδους του...Και μην ξεχνασ ενα πραμα...ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΠΑΝΙΑ ΖΩΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ (πχ ο σπανιοτατοσ ευρωπαικοσ χαμαιλεων που ζει μονο στην ελλαδα) και οχι στα ενυδρεια και τα terrarium που εχουν μια μικρη πιθανοτητα επιβιωσησ πριν την ξανα απελευθερωση τουσ στην φυση...

Α ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ,ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙΣ,ΣΤΗΝ ΔΙΧΩΤΟΜΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΜΩΝΩΝ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

post-9162-1227968483_thumb.jpgpost-9162-1227968483_thumb.jpgpost-9162-1227968520_thumb.jpgpost-9162-1227968542_thumb.jpgpost-9162-1227968564_thumb.jpgpost-9162-1227968586_thumb.jpgpost-9162-1227968609_thumb.jpgpost-9162-1227968625_thumb.jpgpost-9162-1227968642_thumb.jpgHI ΣΕ ΟΛΟΥΣ...ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖς ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ "ΖΟΥΜΙΑ" ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΑΣ ΕΧς ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ "NANO REEF". ΤΟ ΚΑΤΑΤΑΣΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΙΓΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΕΙΝΑΙ JUWEL 110 ME TON BRAXO POY EXW BALEI (30 KG) KAI ΤΟΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΡΑΓΩΝΙΤΗ (25 KG),ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 70 ΛΙΤΡΑ....ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ ΝΕΡΟΥ.

ΑΡΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ:

JUWEL 110

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΤΗΣ ΦΙΛΤΡΟΥ JUWEL 1500L/H (H Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΔΙΝΕ ΤΟΝ 400L/H ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΛΑΚΣΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΔΙΣΚΟΥΣ)

ΦΙΛΤΡΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΑ JUWEL ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΜΩΝΙΑ ΕΝΑ,ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΕΝΑ,ΕΝΑ ΓΙΑ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟ ΣΥΦΩΝΑΡΙΣΜΑ ΣΥΝ ΥΑΛΟΒΑΜΒΑΚΑ...

ΕΝΑΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΤΗΣ CORALLIA HYDOR 1000 L/H

ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΙΜΕΡ ΑΠΟ ΤΟ BOYU 100

ΛΑΜΠΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ARCADIA MIA WHITE MARIN KAI MIA BLUE MARIN ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΡΝΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ

ΚΑΤΟΙΚΟΙ:

1χPREMNAS BIANCULEATUS

1xPARACANTHYRUS HEPATUS (BLUE TANG)

1xACANTHURUS LEUCOSTERNON

1xBICOLOR BLENNY

1xSIX LINE WARSSE

INVERTS:

1xPURPLE LOBSTER

1xCLEANER SRIMP

1xCAMEL SRIMP

1xRED STARFISH

1x ΑΧΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ

50χSNAILS ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ

5χ ΚΑΒΟΥΡΑΚΙΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΙΘΑΚΗ+2 ΑΠΟ ΤΑΙΛΑΝΔΗ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΧΟ

1χ ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΠΟ ΙΘΑΚΗ

2xWHITE BUBLE TIP ANEMONE

1xROSSY TIP ANEMONE

1xANEMONE ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΣΕΡΩ ΤΙ****** ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΙΝΟ

CORALS:

1xGONIOPHORA SP.

3XΣΑΡΚΟΦΥΤΑ

1χACROPORA

1xSPONG

ΑΥΤΑ ΤΟ ΟΛΙΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΖΟΥΜΙΑ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΕΙΝΑΙ TETRA MARINE SAFESTART,TETRA MARIN AQUASAFE,SERA CORAL LIQUID KAI TETRA MARIN SEA SALT

AAAA ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΕΙΝΑΙ 4 ΜΗΝΩΝ,ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΛΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΧΩΡΙΣ SKIMER ΓΙ ΑΥΤΟ ΨΩΦΙΣΕ TO NASO ELEGANS!ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΟΝ ΥΓΡΩΝ,ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΠΗΚΑΝ ΤΗΝ 3 ΜΕΡΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΕΣ 2 ΑΝΕΜΩΝΕΣ ΣΤΙΣ 15 ΜΕΡΕΣ

ΠΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ...ΕΙΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ...

ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΡΕ ΣΚΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΣΟΥ...ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΡΧΙΖΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣΕΣ...ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ....

σε 70 λίτρα όλα αυτά ? :rolleyes:

εντυπωσιακό !

[/quote

σε ολουσ εσας που γελατε ΝΑΙ!!! γιατι αυτος με τον οποιο γελατε ειναι ο μονοσ που με βοηθησε με τα κατα καιρουσ ενυδρεια,χωρισ να θελει να πουλησει...παντα αντιμετοπιζαμε τισ ασθενειεσ των ψαριων με τουσ ποιο φυσικουσ τροπους.ακομα και τα εξαμυτα (αφορμη απο ενα ποστ που διαβασα για καποιεσ τρυπες σε καποια ψαρια) στουσ δισκους μου,με απλη προσθηκη αλατιου (χλωριουχο καλιο) και ανεβασμα τησ θερμοκρασιας...και τωρα στο θαλασσινο του απο οτι κσερω δεν εχει βαλει καμια σταγονα πρριτου υγρου,εκτοσ απο αντιχλωριο και βακτυριδια...

γι αυτο ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ σε ολους

Αντε γεια :rolleyes:

Παιδια εχω υποψιες οτι ειναι ο Τσουκαλας.... :rolleyes::rolleyes:

post-6787-1229173366_thumb.jpg

Γιατί κάτι μου λέει ότι ο M_Zoo 2 και ο M_Zoo είναι το ίδιο;;;; Παιδιά το χουν πάθει και άλλοι, δείτε Τζέκυλ και Χάιντ :rolleyes:

ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΡΕ ΣΚΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΣΟΥ

Γιατρός ή υδροβιολόγος; Αποφασίστε.....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...