marialola 25 Φεβρουαρίου 2006 #1 Share 25 Φεβρουαρίου 2006 (edited) εχω ενα χρυσοψαρο 2 χρονια και σημερα αποτο πρωι εχει προβλημα ισορροπιας γυρναει πλαγια κ αναποδα τι να κανω θα πεθανει???? Έγινε επεξεργασία 25 Φεβρουαρίου 2006 - marialola Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 25 Φεβρουαρίου 2006 #2 Share 25 Φεβρουαρίου 2006 Καταρχην καλως ηρθες στο forum. Το ψαρακι που το εχεις σε ενυδρειο σε γυαλα?Που? Τι μετρησεις εχει το νερο σου?Θερμοκρασια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marialola 25 Φεβρουαρίου 2006 Author #3 Share 25 Φεβρουαρίου 2006 Καταρχην καλως ηρθες στο forum.Το ψαρακι που το εχεις σε ενυδρειο σε γυαλα?Που? Τι μετρησεις εχει το νερο σου?Θερμοκρασια? 12789[/snapback] ευχαριστω πολυ για την απαντηση.το εχω σε γυαλα ως ασχετη με το θεμα το νερο το αφηνω να πιασει θερμοκρασια δωματιου πριν το βαλω μεσα και ριχνω κ aqua vital conditioner.please help me γιατι εχω πολυ στεναχωρεθει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 25 Φεβρουαρίου 2006 #4 Share 25 Φεβρουαρίου 2006 Καλησπερα.Γενικα να ξερεις οτι η ζωη στην γυαλα δεν ειναι και οτι καλυτερο για το ψαρακι σου.Χωρις να εχω αμεση εικονα την καταστασης πιστευω οτι τα πραγματα ειναι αρκετα δυσκολα!!!Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ριξεις περιπου τριπλασια δοση απο το αντιχλωριο σου και να περιμενεις.Μακαρι να ειναι κατι περαστικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
marialola 25 Φεβρουαρίου 2006 Author #5 Share 25 Φεβρουαρίου 2006 ευχαριστω πολυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marialola 26 Φεβρουαρίου 2006 Author #6 Share 26 Φεβρουαρίου 2006 ευχαριστω πολυ για την βοηθεια κ το ενδιαφερον δυστυχως όμως η Λόλα μου πέθανε σημερα το πρωι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 26 Φεβρουαρίου 2006 #7 Share 26 Φεβρουαρίου 2006 Κριμα,παντος για να αντεξε 2 χρονια σε μια γυαλα πρεπει να ειχε καλη φροντιδα.Πως και δεν σκεφτηκες να το βαλεις σε κανα ενυδρειακι? Σημερα τα ενυδρεια δεν ειναι και τοσο ακριβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 26 Φεβρουαρίου 2006 #8 Share 26 Φεβρουαρίου 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος