mitsos75 29 Νοεμβρίου 2008 #1 Share 29 Νοεμβρίου 2008 καλησπερα. μηπως ξερει κανεις να μου πει αν πωλουνται αυτες η γαριδες(Harlequin Shrimp) στην αθηνα. γιατι εχω ρωτησει σε τρια μαγαζια και δεν τις ξερουν. ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 29 Νοεμβρίου 2008 #2 Share 29 Νοεμβρίου 2008 Φίλε μου αν ζητάς αυτές τις harlequin, δεν θα βρεις πουθενά, δεν φέρνουν στην Ελλάδα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 29 Νοεμβρίου 2008 #3 Share 29 Νοεμβρίου 2008 Και δεν ειναι θαλασσινου.... Ειναι γλυκου νερουυυυυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 29 Νοεμβρίου 2008 #4 Share 29 Νοεμβρίου 2008 Βέβαια γι' αυτές τις harlequin δεν ξέρω, να πει κάποιος θαλασσινός Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsos75 29 Νοεμβρίου 2008 Author #5 Share 29 Νοεμβρίου 2008 αυτη ειναι του θαλασσινου http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...ew&iden=964 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 29 Νοεμβρίου 2008 #6 Share 29 Νοεμβρίου 2008 αυτη ειναι του θαλασσινου http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...ew&iden=964 αααα Οχι δεν ξερω αν τις φερνουν Ελλαδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsos75 29 Νοεμβρίου 2008 Author #7 Share 29 Νοεμβρίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m00ndust 30 Νοεμβρίου 2008 #8 Share 30 Νοεμβρίου 2008 Ενδιαφερομαι και εγω για τις θαλασσινες harlequin ..... ομως τρωνε ΜΟΝΟ αστεριες μπορουν να κανουν μηνες μεχρι να φανε εναν αστερια.... γνωριζει κανεις αν εχουν προβλημα με αλλα ζωα η γαριδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimskot 1 Δεκεμβρίου 2008 #9 Share 1 Δεκεμβρίου 2008 Την συγκεκριμενη γαριδα την ειχα στο ενυδρειο μου για περιπου δυο μηνες.. δεν εχουν κανενα προβλημα συμπεριφορας σε σχεση με τα αλλα ζωντανα μεσα στο ενυδρειο... παρα μονο με τους αστεριες... και αυτος ηταν ο λογος που τις εβγαλα απο το ενυδρειο,διοτι ειχαν επιτεθει πανω στους δυο μου αστεριες.. το θεμα ειναι οτι δεν τις ειχα δει ποτε να ασχολουνται με οποιαδηποτε τροφη εριχνα μεσα στο ενυδρειο... πραγματικα ομως μιλαμε για την πιο ομορφη γαριδα που κυκλοφορει για θαλασσινα ενυδρεια... τις γαριδες αυτες τις ειχα αγορασει απο ενα μαγαζι στο Βολο αρα λογικα θα υπαρχει και στην αθηνα... Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsos75 1 Δεκεμβρίου 2008 Author #10 Share 1 Δεκεμβρίου 2008 m00ndust οπως λεει και ο jimskot και απ'οτι εχω διαβασει και εγω, δεν υπαρχει κανενα προβηιμα με τα αλλα ειδη, εκτος τους αστεριες (οπως γραφεις και εσυ). το θεμα ειναι που μπορουμε να βρουμε αυες της γαριδες? αν μαθεις κατι ριξε μια ειδοποιήση. φιλε jimskot εγω σε ευχαρηστω για τον κοπο που εκανες να μας γραψεις το post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimskot 1 Δεκεμβρίου 2008 #11 Share 1 Δεκεμβρίου 2008 ok φιλε μου αν μαθω κατι θα σε ενημερωσω... Το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι ερχονται αρκετα σπανια Ελλαδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimskot 1 Δεκεμβρίου 2008 #12 Share 1 Δεκεμβρίου 2008 Παντως για να ξερεις η λατινικη του ονομασια ειναι (Hymenocera picta). Link to comment Share on other sites More sharing options...
slk200gr 13 Δεκεμβρίου 2008 #13 Share 13 Δεκεμβρίου 2008 εχει ενα μαγαζι στην θεσ/νικη με τετοιεσ γαριδες,πανεμορφες Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimskot 21 Δεκεμβρίου 2008 #14 Share 21 Δεκεμβρίου 2008 Φιλε μου, χθες περασα μια ωολτα απο το water inn και ειδα οτι ειχε φερει τρια τεσσερα κομματια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Δεκεμβρίου 2008 #15 Share 21 Δεκεμβρίου 2008 Φιλε μου, χθες περασα μια ωολτα απο το water inn και ειδα οτι ειχε φερει τρια τεσσερα κομματια.. Οντως ειχε μεχρι χτες το water inn καποια κομματια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 21 Δεκεμβρίου 2008 #16 Share 21 Δεκεμβρίου 2008 Και τι θα κάνετε θα αγοράζετε και αστερίες να τις ταΐζεται??? Τρώνε μόνο αστερίες και είναι αποτελεσματικές και χρήσιμες όταν υπάρχει πρόβλημα αστερινας στο ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος