kixlida 28 Νοεμβρίου 2008 #1 Share 28 Νοεμβρίου 2008 kalispera paidia.... otan ebala thn frontoza sto enidrio sxistikan ta pterigia giati?tha moy pi kapoios to exo janapathi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 28 Νοεμβρίου 2008 #2 Share 28 Νοεμβρίου 2008 (edited) α) Καλώς ήρθες β) Γράφε πεζά ελληνικά γ) Δώσε μας στοιχεία. Λίτρα, τιμές νερού, φίλτρανση, συγκατοίκους και θα βοηθούσε και μία φωτογραφία. Έγινε επεξεργασία 28 Νοεμβρίου 2008 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlida 28 Νοεμβρίου 2008 Author #3 Share 28 Νοεμβρίου 2008 96 λιτρα, εσοτερικο βιολογικο φιλτρο,τιμες δεν μετραω, και διστιχος δεν εχω φοτογραφια ειμαι καινουριος στο χομπι.εχο κιχλιδες λιμνις μαλαουι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Νοεμβρίου 2008 #4 Share 28 Νοεμβρίου 2008 96 λιτρα, εσοτερικο βιολογικο φιλτρο,τιμες δεν μετραω, και διστιχος δεν εχω φοτογραφια ειμαι καινουριος στο χομπι.εχο κιχλιδες λιμνις μαλαουι. Ολα στραβα κι αναποδα δηλαδη.Πολυ λιγα λιτρα αμφιβολου ποιοτητας νερο,και ψαρια διαφορετικης λιμνης.Αν μπορουσε να μιλησει.................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 28 Νοεμβρίου 2008 #5 Share 28 Νοεμβρίου 2008 Κατ'αρχήν πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσεις να μετράς. Κατά δεύτερον πήγαινε να δώσεις πίσω την φροντόζα σου γιατί δεν θα ζήσει πολύ εκεί μέσα και είναι κρίμα να ψοφήσει τόσο άδοξα. Αυή είναι η μόνη λύση προς το παρόν. Από 'κει και πέρα φρόντισε να διαβάσεις και να ρωτάς για το ποια ψάρια ταιριάζουν στα λίτρα σου και με ποια μπορούν να συγκατοικήσουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlida 29 Νοεμβρίου 2008 Author #6 Share 29 Νοεμβρίου 2008 ποιον να ροτισω ?ολοι λενε οτι κανουν ολα γι"αυτο πιρα κ την φροντοζα? ποια κιχλιδα βγαζι καρουμπαλο εκτοσς απο φροντοζα?κ οχι πολι ακριβη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Νοεμβρίου 2008 #7 Share 29 Νοεμβρίου 2008 ποιον να ροτισω ?ολοι λενε οτι κανουν ολα γι"αυτο πιρα κ την φροντοζα? ποια κιχλιδα βγαζι καρουμπαλο εκτοσς απο φροντοζα?κ οχι πολι ακριβη Απο κιχλιδες της λιμνης Malawi,καρουμπαλο βγαζει το Cyrtocara Moorie,χρωμα εντονο γαλαζιο περιπου,με ακανονιστες μπλε σκουρες κηλιδες καποιες φορες,ψαρι που και αυτο ειναι ακαταλληλο για τα λιτρα σου,γιατι μεγαλωνει πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlida 1 Δεκεμβρίου 2008 Author #8 Share 1 Δεκεμβρίου 2008 κατι αλλο?στα λιτρα μου?και ομορφο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 1 Δεκεμβρίου 2008 #9 Share 1 Δεκεμβρίου 2008 Πάρε ένα τεστ νερού ότι βρείς για νιτρικά,αμμωνία και pH και μέτρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Δεκεμβρίου 2008 #10 Share 1 Δεκεμβρίου 2008 κατι αλλο?στα λιτρα μου?και ομορφο? Με καρουμπαλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlida 2 Δεκεμβρίου 2008 Author #11 Share 2 Δεκεμβρίου 2008 ναι εχω τρελα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Δεκεμβρίου 2008 #12 Share 2 Δεκεμβρίου 2008 ναι εχω τρελα Με τα καρουμπαλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlida 3 Δεκεμβρίου 2008 Author #13 Share 3 Δεκεμβρίου 2008 ναι μου αρεσουν τα ψαρια με καρουμπαλο!!!ειπαρχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Δεκεμβρίου 2008 #14 Share 3 Δεκεμβρίου 2008 Νομιζω απο Malawi δεν υπαρχει αλλο που να κανει καρουμπαλο........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlida 4 Δεκεμβρίου 2008 Author #15 Share 4 Δεκεμβρίου 2008 παιδια γιατι μολις βαζω θηλικια μεσα στο ενιδριο την κινιγανε ?και ανα γκαζομαι παντα να την βγαζω?μιπος επιδι εχω πολλα αρσενικα? απο το πανο πτεριγιο δεν της ξεχοριζουμε? πιτε μου λιγο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος