Panos1990 27 Νοεμβρίου 2008 #1 Share 27 Νοεμβρίου 2008 (edited) Γεια σας.. Ψαχνομαι αυτο τον καιρο για να στησω 2 μονομαχοενυδρεια και 1 γαριδοενυδρειο... Λυπον τα ενυδρεια τα εχω, και καθομουνα και εψαχνα φυτακια στα διαφορα μαγαζια.. Και ξαφνηκα μου ηρθε η ιδεα: Γιατι δεν ψαχνω και στο internet;; Βρηκα ετσι ενα ebay store : http://cgi.ebay.com/Plagiomnium-affine-Liv...alenotsupported και στελνει φυτα στην ελλαδα και μαλιστα χωρις μεταφορικα!!! Τι μου προτεινεται;; Η καποια φαβα εχει ο λακος ;;; Και επισης μηπως ξερεται καποιο δοκιμασμενο site;; Ευχαριστω!!! Έγινε επεξεργασία 27 Νοεμβρίου 2008 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 27 Νοεμβρίου 2008 #2 Share 27 Νοεμβρίου 2008 (edited) Ευρώπη τα στέλνει σε 12 μέρες.... Λίγα φυτά θα επιβιώσουν σε τέτοιο ταξίδι. αλλά έχει και εξοπλισμό σε πολύ καλές τιμές! Έγινε επεξεργασία 27 Νοεμβρίου 2008 - Astra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 27 Νοεμβρίου 2008 Author #3 Share 27 Νοεμβρίου 2008 Αννα δεν διαβασες καλα... 4 με 12 ειπε οχι 12.. Για τα λεφτα αξιζει να το ρισκαρεις με μια moss.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 27 Νοεμβρίου 2008 #4 Share 27 Νοεμβρίου 2008 Tα χρηματα ειναι λιγα.Εχω παρει απο τον συγκεκριμενο java moss η οποια μου ηρθε ξεραμενη.Μπορει να ετυχε,παντως τα feedback του ειναι καλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 27 Νοεμβρίου 2008 #5 Share 27 Νοεμβρίου 2008 (edited) Ναι λέει 4-12 υπέθεσα την χειρότερη περίπτωση... γιατί συνήθως όσο λέει στο όριο κάνει για να φτάσει. εδώ πουλάει και ζωντανά, δεν πάμε καλά... για ξεράθηκε η moss μάλλον δεν επιβιώνει κάτι... Έγινε επεξεργασία 27 Νοεμβρίου 2008 - Astra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 27 Νοεμβρίου 2008 Author #6 Share 27 Νοεμβρίου 2008 Zωντανά ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 27 Νοεμβρίου 2008 #7 Share 27 Νοεμβρίου 2008 Ειχα κανει μια αγoρα απο αυτον πριν περιπου 10 μηνες 2 βολβους nymphaea lotus αργησαν να ερθουν εκαναν σχεδον 10 μερες και οι βολβοι ηταν εντελως αχρηστοι σαπισμενοι και σπασμενοι δηλ οπως τους ανοιξα τους πεταξα.Μπορει να ετυχε σε μενα δεν ξερω.Εκανα απο εναν αλλο δεν θυμαμαι απο ποιον παλι απο e-bay απο αγγλια τους ειχα σε 3 μερες και ηταν σε τελεια κατασταση και εχουν γεμισει το ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 27 Νοεμβρίου 2008 #8 Share 27 Νοεμβρίου 2008 σε ποιο ακριβές τιμές βρήκα αυτό: http://www.aquaessentials.co.uk/index.php?...x&cPath=255 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 27 Νοεμβρίου 2008 #9 Share 27 Νοεμβρίου 2008 Ειχα κανει μια αγoρα απο αυτον πριν περιπου 10 μηνες 2 βολβους nymphaea lotus αργησαν να ερθουν εκαναν σχεδον 10 μερες και οι βολβοι ηταν εντελως αχρηστοι σαπισμενοι και σπασμενοι δηλ οπως τους ανοιξα τους πεταξα.Μπορει να ετυχε σε μενα δεν ξερω.Εκανα απο εναν αλλο δεν θυμαμαι απο ποιον παλι απο e-bay απο αγγλια τους ειχα σε 3 μερες και ηταν σε τελεια κατασταση και εχουν γεμισει το ενυδρειο Aκριβως αυτο που επαθα κι εγω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 27 Νοεμβρίου 2008 Author #10 Share 27 Νοεμβρίου 2008 Pan, αν μπορεσεις και μου βρεις κατι παρομιο απο αγγλια σε παρακαλω καντο ποστ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 27 Νοεμβρίου 2008 #11 Share 27 Νοεμβρίου 2008 καλό το μαγαζάκι, αν πάρω κι εγώ έρχονται λιγότερα τα έξοδα αποστολής; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 27 Νοεμβρίου 2008 Author #12 Share 27 Νοεμβρίου 2008 Από ebay το ψάχνουμε ακόμα μιας και οι συμφορουμίτες μας είχαν άσχημες εμπειρίες από αυτό το μαγαζί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος