ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 25 Φεβρουαρίου 2006 #1 Share 25 Φεβρουαρίου 2006 Κάτι που ενδιαφέρει όλους μας http://www.themeatrix.com/greek/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefdaddy 25 Φεβρουαρίου 2006 #2 Share 25 Φεβρουαρίου 2006 Τρομερό!!!!!!!! βέβαια εγώ έχω την τύχη να έχω κρέας κτλ από τον πεθερό μου που έχει τα δικά του στο χωριό(για δική του και δική μας χρήση και τα ταΐσει μόνο με ντομάτες και ότι βγάζει το θερμοκήπιο του και τίποτα άλλο ) και μου στέλνει κάθε εβδομάδα , παιδιά αν δοκιμάσετε από αυτά και μετά δοκιμάσετε από τα αλλά θα χάσετε πάσα ιδέα τότε θα καταλάβετε τη σαβούρα τρώμε. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 25 Φεβρουαρίου 2006 Author #3 Share 25 Φεβρουαρίου 2006 Να προσέχεις όμως τη νόσο των πτηνών! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefdaddy 25 Φεβρουαρίου 2006 #4 Share 25 Φεβρουαρίου 2006 Λες αν και είναι ιδιαίτερα τυπικός . βέβαια δεν έχει μόνο κότες και χήνες αλλά νοστιμότατα κατσικάκια και προβατάκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος