Jump to content

Calcium & Magnesium

banik

Recommended Posts

Γεια σας κ παλι, μιας κ αργοτερα θα φιλοξενησω καποια κοραλια οχι ιδιαιτερα απαιτητικα λεω απο τωρα να ξερω τι μου γινετε, ετσι θελω να μου πειτε ποια προιοντα

θεωρουνται καλα για την αυξηση αυτων των δυο τιμων σε τι μορφη να επιλεξω να ειναι και πως τα προσθετω στο ενυδρειο μου καθε φορα ??? :)

Διαβασε αυτο το αρθρο του Μαριου.

Ειναι αυτο που κανω και εγω.

Διαβασε αυτο το αρθρο του Μαριου.

Ειναι αυτο που κανω και εγω.

thanks φιλε αυτο ακριβως διαβασα κ εκανα το ποστ, θα ηθελα καποια προταση για προιοντα κ τι εταιριες να προτιμησω :)

Εγω εχω παρει τσουβαλακια για εργαστηριακη χρηση με τα προσθετα αυτα και μου βγηκαν οικονομικα.Μαρκα δεν θυμαμαι.Το σημαντικο ειναι να αναγραφουν οτι μπορουν να χρησιμοποιηθουν για εργαστηριακη χρηση ή σε τροφιμα (βιομηχανια τροφιμων) ,ωστε να ειναι καθαρα και να μην εχουν σκουπιδια ή ξενες υλες μεσα.

Να παρεις ομως και προσθετο για την alkalinity (διτανθρακινο νατριο).Μαζι με το ασβεστιο ειναι τα δυο προσθετα που θα χρησιμοποιεις πιο συχνα.

Για Alkalinity υπαρχει της seachem για τα αλλα δεν εχω ιδεα, αυτα που αναφερεις που μπορω να τα βρω ?

θα πας σε εργαστήρια που κάνουν χημικές αναλύσεις η σε σχετικές εμπορικές εταιρίες

μια πολύ μεγάλη είναι η Νεοχημική

http://www.neochimiki-sa.gr/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...