akisem 25 Νοεμβρίου 2008 #1 Share 25 Νοεμβρίου 2008 Γεια σας, μολις μου 'ρθε αυτο "'HEATER TITANIUM TUBE' 50 Watt".... αλλα ανοιγοντας το συνειδητοποιησα δεν εχει πανω του διακοπτη/ρυθμιστη θερμοτητας...τιποταα........τι γινεται??? χρειαζεται και αυτο τον θερμοστατη που εχει παραπανω??? αλλο θερμοστατη μπορω να βαλω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 25 Νοεμβρίου 2008 #2 Share 25 Νοεμβρίου 2008 Ναι χρειαζεται καποιον ελεγκτη θερμοκρασίας πχ eliwell Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisem 25 Νοεμβρίου 2008 Author #3 Share 25 Νοεμβρίου 2008 μπορεις μηπως να μου δωσεις καποιο link?? μπορω να βρω σε ηλεκτρολογικο καταστημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 25 Νοεμβρίου 2008 #4 Share 25 Νοεμβρίου 2008 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=4045 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisem 25 Νοεμβρίου 2008 Author #5 Share 25 Νοεμβρίου 2008 ναι τι ειναι αυτο??εκει θα βρω αυτο που ψαχνω?? δεν ειμαι αθηνα οποτε θα βολευε να μου πειτε γενικοτερα αν μπορω να το βρω σε κοινο ηλεκτρολογικο καταστημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIN 25 Νοεμβρίου 2008 #6 Share 25 Νοεμβρίου 2008 μπορεις να παρεις και αυτο TEMP. CONTROLLER 'TR 1000' http://www.aquaristic.net/shop.php/sid/25a...ler%20TR%201000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisem 25 Νοεμβρίου 2008 Author #7 Share 25 Νοεμβρίου 2008 ναι το ειδα αυτο rain. Απλα αναρωτιομουν μηπως μπορω να κανω την δουλεια μου πιο γρηγορα(αγοραζοντας το απο την εδω) και πιθανως πιο φθηνα.... σε ηλεκτρολογικο καταστημα ας πουμε πως το ζηταω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisem 25 Νοεμβρίου 2008 Author #8 Share 25 Νοεμβρίου 2008 αυτο ή αυτο ή αυτο κανουν?? απο ηλεκτρολογικο καταστημα θα βγαλω ακρη? θα μου ρθει πιο φθηνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 26 Νοεμβρίου 2008 #9 Share 26 Νοεμβρίου 2008 και τα 3 που δειχνεις πιο πανω κανουν την δουλεια που θες με μια μικρη επιφυλαξη στον πρωτο μιας και ειναι γερμανικα και δεν καταλαβαινω τιποτα αλλα πιστευω οτι και αυτος κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisem 26 Νοεμβρίου 2008 Author #10 Share 26 Νοεμβρίου 2008 φιλε Pan πες μου και αν μπορω να βρω αντιστοιχα πραγματα σε εδω μαγαζια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 26 Νοεμβρίου 2008 #11 Share 26 Νοεμβρίου 2008 To μονο μαγαζι που ξερω οτι εχει σιγουρα και εχω αγορασει απο εκει ειναι αυτο που εδειξα στο λινκ δυο ποστ πιο πανω σιγουρα μπορει να το βρεις και αλλου και στην περιοχη μου μενεις αλλα δεν ξερω αλλα μαγαζια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος