mikerrgp 24 Νοεμβρίου 2008 #1 Share 24 Νοεμβρίου 2008 -------------------------------------------------------------------------------- παιδια σορρυ για το σοσ αλλα ειναι η μονη μερα που καταφερα για να στησω το θαλασσινο μου πριν βαλω ομως νερο θελω να ξερω αν το σκιμμερ μπορει να μπει κ στο πλαι του ενυδρειου το ενυδρειο μου rio 125 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 24 Νοεμβρίου 2008 #2 Share 24 Νοεμβρίου 2008 -------------------------------------------------------------------------------- παιδια σορρυ για το σοσ αλλα ειναι η μονη μερα που καταφερα για να στησω το θαλασσινο μου πριν βαλω ομως νερο θελω να ξερω αν το σκιμμερ μπορει να μπει κ στο πλαι του ενυδρειου το ενυδρειο μου rio 125 τι εννοείς??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Νοεμβρίου 2008 #3 Share 24 Νοεμβρίου 2008 Ποιο σκιμμερ εχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikerrgp 24 Νοεμβρίου 2008 Author #4 Share 24 Νοεμβρίου 2008 wave p 400 κρεμαστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 25 Νοεμβρίου 2008 #5 Share 25 Νοεμβρίου 2008 Αν είναι κρεμαστό - hung on, μπορείς να το βάλεις όπου σε εξυπηρετεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikerrgp 25 Νοεμβρίου 2008 Author #6 Share 25 Νοεμβρίου 2008 ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος