PouLawTreLLa 23 Νοεμβρίου 2008 Author #26 Share 23 Νοεμβρίου 2008 το ενυδρειο πανω αναγραφει κ τον κωδικο HRC-1025b. ισωσ σε βοηθησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 23 Νοεμβρίου 2008 #27 Share 23 Νοεμβρίου 2008 Γενικά αλλαγές νερού κάθε πότε κάνεις; Αν αποσυντέθηκαν διακοσμητικά μέσα σ' αυτό οφείλεται η βρωμιά. Η γλίτσα που λες μπορεί να οφείλεται σε πολλά πράγματα. Γενικά έχει καλό φωτισμό το ενυδρείο σου, πώς το βλέπεις; Αυτό με το ''χιόνι'', μπορεί να το βγάλεις μια φωτό να το δούμε καλύτερα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PouLawTreLLa 23 Νοεμβρίου 2008 Author #28 Share 23 Νοεμβρίου 2008 Γενικά αλλαγές νερού κάθε πότε κάνεις; Αν αποσυντέθηκαν διακοσμητικά μέσα σ' αυτό οφείλεται η βρωμιά. Η γλίτσα που λες μπορεί να οφείλεται σε πολλά πράγματα. Γενικά έχει καλό φωτισμό το ενυδρείο σου, πώς το βλέπεις; Αυτό με το ''χιόνι'', μπορεί να το βγάλεις μια φωτό να το δούμε καλύτερα; θα το βγαλω φωτο να το δειτε. αλλαγεσ νερου ε? αυτο ειναι ενα θεμα τωρα.σε 1 μηνα λειτουργιασ κ κατι πρεπει να το εχω αλλαξει 2 φορεσ. εχει καλο φωτισμο. απο την πρωτη μερα το νερο ηταν θολο κ μ λεγανε θα κατσει η βρωμια κ θα γινει κρυσταλινο το νερο αλλα μπαααα!!! αναγκαστικα να παρω τα σκευασματα π αναφερω πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 23 Νοεμβρίου 2008 #29 Share 23 Νοεμβρίου 2008 Εγώ στο δικό μου χρησιμοποίησα ενεργό άνθρακα και μου κράτησε το νερό κρυστάλλινο. Εσύ αφού δεν έχεις ζωντανά φυτά ακόμα μέσα μπορείς να βάλεις άνθρακα στο φίλτρο σου, δεν θα σου δημιουργήσει πρόβλημα. Εεεε.... γενικά προσπάθησε 1 αλλαγή νερού την βδομάδα, γύρω στο 30-40% του νερού σου. Έχεις και πολλά ψαράκια μέσα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PouLawTreLLa 23 Νοεμβρίου 2008 Author #30 Share 23 Νοεμβρίου 2008 μ υπολειπονται ακομα 2 γατοψαρα 2 γκαμπυ κ 3-4 νεον. οκ θα το αλλαζω πιο συχνα. δηλαδη για καθαρο κρυσταλινο νερο χρειαζεται ανθρακασ λεσ ετσι? ομορφα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 23 Νοεμβρίου 2008 #31 Share 23 Νοεμβρίου 2008 λέω ότι είναι μια λύση και για μένα δούλεψε. τώρα αυτά που βάζεις εσύ μέσα, το aqua clean και το άλλο δεν τα ξέρω, ας μιλήσει κάποιος με πιο εμπειρία Link to comment Share on other sites More sharing options...
PouLawTreLLa 23 Νοεμβρίου 2008 Author #32 Share 23 Νοεμβρίου 2008 μαλιστα. σε ευχαριστω πολυ βλεπω πωσ εχεισ βαλει φωτο στο προφιλ σου. εννοω οταν σχολιαζεισ κατι η οποιοσ μπαινει στο προφιλ σου βλεπει ενα ψαρακι π εχεισ επιλεξει. αυτο πωσ το κανεισ? επισησ αντε να δουμε κανα ενυδρειο... ψαχνω ψαχνω αλλα τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 23 Νοεμβρίου 2008 #33 Share 23 Νοεμβρίου 2008 Έχεις πμ για το avatar Link to comment Share on other sites More sharing options...
PouLawTreLLa 23 Νοεμβρίου 2008 Author #34 Share 23 Νοεμβρίου 2008 το διαβασα. σε ευχαριστω ξανα! αν δε δω κανα ενυδρειο θα σκασω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος