sarevock 22 Νοεμβρίου 2008 #1 Share 22 Νοεμβρίου 2008 (edited) Παιδια η παρακατω σιλικονη κανει για ενυδρειακη χρηση ή οχι? Δεν γραφει πανω τπτ για ενυδρειακη χρηση... (την θελω για να κολλησω πετρες) Έγινε επεξεργασία 22 Νοεμβρίου 2008 - sarevock Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 22 Νοεμβρίου 2008 #2 Share 22 Νοεμβρίου 2008 Aν δεν ειναι καθαρη 100% η σιλικονη θα σε συμβουλευα να παρεις μια που να κανει για ενυδρειακη χρηση και το γραφουν αυτες που κανουν για ενυδρειακη χρηση αλλωστε δεν νομιζω οτι αξιζει το ρισκο για 5 ευρω ετσι τουλαχιστον πιστευω εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 22 Νοεμβρίου 2008 Author #3 Share 22 Νοεμβρίου 2008 βασικα πισω λεει " 100% καθαρη σιλικονη" Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 22 Νοεμβρίου 2008 #4 Share 22 Νοεμβρίου 2008 Προσωπικά δεν θα το ρίσκαρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 22 Νοεμβρίου 2008 #5 Share 22 Νοεμβρίου 2008 (edited) Η μία είναι η DE BRAVEN και η άλλη είναι η PROFI 4100.Αυτές που ξέρω και εχω χρησιμοποιήσει για το κόλλημα πετρών. Αν θυμάμαι καλά και οι δύο στη συσκευασία δείχνουν τη χρήση και για ενυδρείο. Φιλικά Σωκράτης Έγινε επεξεργασία 22 Νοεμβρίου 2008 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
than 22 Νοεμβρίου 2008 #6 Share 22 Νοεμβρίου 2008 Αν δεν αναφέρει καθαρά οτι κάνει για ενυδρειακή χρήση, προτείνω να μην τη χρησιμοποιήσεις. Το "100% καθαρή σιλικόνη" προσωπικά δεν το εμπιστεύομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bgs 22 Νοεμβρίου 2008 #7 Share 22 Νοεμβρίου 2008 Γεια σου φίλε μου, εγώ που ήθελα να κολήσω κάτι πέτρες πήρα μια ειδική κόλα που είναι σαν την πλαστελίνη, (ειδική για ενυδρειακή χρήση). Θα την βρεις στα πιο πολλά καταστήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 22 Νοεμβρίου 2008 #8 Share 22 Νοεμβρίου 2008 Γεια σου φίλε μου, εγώ που ήθελα να κολήσω κάτι πέτρες πήρα μια ειδική κόλα που είναι σαν την πλαστελίνη, (ειδική για ενυδρειακή χρήση). Θα την βρεις στα πιο πολλά καταστήματα. Και αυτή η "πλαστελίνη" που πλάθεται είναι πολύ καλή ,έχει δίκιο ο φίλος bgs , εγώ την είχα χρησιμοποιήσει παλιότερα αλλά μου φαίνεται λίγο ακριβή στη τιμή συγκριτικά με τις σιλικόνες. Φιλικά Σωκράτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 22 Νοεμβρίου 2008 Author #9 Share 22 Νοεμβρίου 2008 OK με πεισατε Θα την αφησω στην ακρη για αλλες δουλειες! Βασικα εχω μια Aquarium Munster της orca αλλα επειδη τσουζει η τιμη της, την εχω για "δυσκολες" καταστασεις και ειπα μηπως βολευτω με καμια φτηνοτερη! Ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 22 Νοεμβρίου 2008 #10 Share 22 Νοεμβρίου 2008 Παιδια η παρακατω σιλικονη κανει για ενυδρειακη χρηση ή οχι? Δεν γραφει πανω τπτ για ενυδρειακη χρηση... (την θελω για να κολλησω πετρες) Κανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 22 Νοεμβρίου 2008 Author #11 Share 22 Νοεμβρίου 2008 Thanks nidal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 22 Νοεμβρίου 2008 #12 Share 22 Νοεμβρίου 2008 Για να λεει ο nidal οτι κανει, προχωρα αφοβα. 40 χρονια ενυδρειας, εεεεεχει κοληηησεεειι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn 22 Νοεμβρίου 2008 #13 Share 22 Νοεμβρίου 2008 OK με πεισατε Θα την αφησω στην ακρη για αλλες δουλειες! Βασικα εχω μια Aquarium Munster της orca αλλα επειδη τσουζει η τιμη της, την εχω για "δυσκολες" καταστασεις και ειπα μηπως βολευτω με καμια φτηνοτερη! Ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις! στο practiker εχει με 3.5 ε και εχει την ενδειξη για ενυδρεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Νοεμβρίου 2008 #14 Share 22 Νοεμβρίου 2008 γενικα να προσεχετε να ΜΗΝ γραφει οτι ειναι αντιμουχλικη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 26 Νοεμβρίου 2008 #15 Share 26 Νοεμβρίου 2008 γενικα να προσεχετε να ΜΗΝ γραφει οτι ειναι αντιμουχλικη... Σωστοτατος.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 26 Νοεμβρίου 2008 #16 Share 26 Νοεμβρίου 2008 στο practiker εχει με 3.5 ε και εχει την ενδειξη για ενυδρεια Της Βison αν δεν κανω λαθος.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 24 Ιανουαρίου 2009 #17 Share 24 Ιανουαρίου 2009 Εχω κολησει 3 ενυδρεια με αυτη τη σιλικονη και κανενα προβλημα εδω και 5 χρονια ουτε μουχλα ουτε τιποτα και τα 3 DIY και μια χαρα!!!!!Θα σε συμβουλευα να μην πας να παρεις αλλη με αυτη εισαι κομπλε!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 24 Ιανουαρίου 2009 #18 Share 24 Ιανουαρίου 2009 Εχω κολησει 3 ενυδρεια με αυτη τη σιλικονη και κανενα προβλημα εδω και 5 χρονια ουτε μουχλα ουτε τιποτα και τα 3 DIY και μια χαρα!!!!!Θα σε συμβουλευα να μην πας να παρεις αλλη με αυτη εισαι κομπλε!!!!!! Ακαιρο αλλα μπερδευτηκα................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος