georgebruno 22 Νοεμβρίου 2008 #1 Share 22 Νοεμβρίου 2008 (edited) Καλημέρα!Πριν από λίγες μέρες έβεψα ένα φυσικό κοράλι με εποξειδική μπογιά.Το Αφησα να στεγνώσει για 4 μέρες περίπου και μετά το έβαλα στο ενυδρείο.Την επόμενη μέρα τα ψάρια εμφάνισαν σημάδια δυσπνοιας. Τι μπορεί να έγινε και πως μπορώ να λυσω το πρόβλημα(αν γίνεται χωρίς να βγάλω το κοράλι).(Προφανώς κατι έγινε με την μπογιά.τα ψάρια ήταν μια χαρά και το ενυδρείο στρωμένο εδώ και καιρό) Έγινε επεξεργασία 22 Νοεμβρίου 2008 - georgebruno Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Νοεμβρίου 2008 #2 Share 22 Νοεμβρίου 2008 μου αρεσει πως ρωτας ακομη. σαφως κατι το τοξικο που περιειχε η μπογια. ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΒΑΜΜΕΝΟ,κανε μια τεραστια αλλαγη νερου,και προσθεσε για 3-4 μερες ενεργο ανθρακα για να τραβηξει οτι εχει απομεινει απο δηλητηρια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 22 Νοεμβρίου 2008 #3 Share 22 Νοεμβρίου 2008 Εγω δεν καταλαβα κατι.... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΑΨΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΑΛΙ? και δευτερον μιλαμε για θαλασσινο ή γλυκο νερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 22 Νοεμβρίου 2008 #4 Share 22 Νοεμβρίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgebruno 22 Νοεμβρίου 2008 Author #5 Share 22 Νοεμβρίου 2008 Καλά ρε παιδιά μην βαράτε!! Το ενυδρείο είναι γλυκού νερού.έψαξα στο ίντερνετ και βρήκα οτι με αυτόν τον τρόπο μπορώ να βάψω κάποια αντικείμενα για το ενυδρείο....Το θεμα είναι οτι από κει που πήρα την μπογιά μου είπαν οτι κάνει μέχρι και για βάψιμο σε δοχείο που περιρέχει τρόφιμα και οτι θα ήταν ασφαλές!όσο για το γιατί το έβαψα?απλά τα κοράλια που έχω στο ενυδρείο ειναι πανέμορφα αλλα όλα ασπρα! ευχαριστώ για την συμβολή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 25 Νοεμβρίου 2008 #6 Share 25 Νοεμβρίου 2008 (edited) Κοραλια σε γλυκο νερο?? Δεν σου ακουγεται και εσενα καπως? Βαλε κανενα ξυλο, κανενα ζωντανο φυτακι αν εχεις φως και θα ειχαι κομπλε... Ασε τα κοραλια καλυτερα... Ακολουθησε την φυση.. Καλη συνεχεια... Έγινε επεξεργασία 25 Νοεμβρίου 2008 - Astra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος