venom 28 Νοεμβρίου 2008 #26 Share 28 Νοεμβρίου 2008 Πολυ ομορφο Μαριε,οταν μεγαλωσουν και τα φυτα θα γινει special! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 28 Νοεμβρίου 2008 #27 Share 28 Νοεμβρίου 2008 Δεν ξέρω... Δεν είμαι και ο πλέον ειδικός στα φυτεμένα. Εγώ και στο 75L (φουλ φυτεμένο/ζούγκλα) και στο 30L (γαρίδες) δεν έχω CO2 και τα φυτά πάνε τέλεια. Απλά στις γαρίδες φοβάμαι την ευαισθησία που έχουν γενικώς μήπως και πάθουν καμία δηλητηρίαση το βράδυ.... Όπως ξαναείπα, μπορεί να κάνω και λάθος! Ετσι μου πεθαναν 7 αμανο στο 125... Μεσα σε ενα βραδυ... Δεν το ηξερα τοτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanarini 28 Νοεμβρίου 2008 Author #28 Share 28 Νοεμβρίου 2008 Τρέχει μια χαρά το ενυδρείο σου Μάριε Και οι cherry είναι σούπερ! Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι οι Anubies διάβασα προχτές οτι σε γαριδο-ενυδρειο δεν πρέπει να τις κόβεις, κλαδεύεις μέσα γιατί αφήνουν μια τοξικότητα που δημιουργεί πρόβλημα στις γαριδες. Να εισαι καλα ευχαριστω, πολυ καλη η παρατηρηση σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 28 Νοεμβρίου 2008 #29 Share 28 Νοεμβρίου 2008 ποπο ρε παιδιά δεν το ήξερα αυτό για τις ανούμπιες και τις γαρίδες..έχω ανούμπιες στα γαριδάκια μου, θα κοίτάξω να μάθω κι άλλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 28 Νοεμβρίου 2008 #30 Share 28 Νοεμβρίου 2008 Δηλαδή ας πούμε τί φυτά προτείνονται για τις γαρίδες; Νόμιζα ότι οι ανούβιες είναι must στα γαριδοενυδρεία... Στήνω και γω ένα και θέλω να ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanarini 8 Δεκεμβρίου 2008 Author #31 Share 8 Δεκεμβρίου 2008 εγω αυτα εβαλα μπορεις και εσυ να τα βαλεις αμα θελεις Anubias barteri 'Nana' Blyxa japonica Echinodorus tenellus Elocharis acicularis Glossostigma elatinoides Riccia fluitans Vesicularia dubyana Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanarini 8 Δεκεμβρίου 2008 Author #32 Share 8 Δεκεμβρίου 2008 μερικες φωτογραφιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 9 Δεκεμβρίου 2008 #33 Share 9 Δεκεμβρίου 2008 Πολύ όμορφο ενυδρειάκι...!!! Ανυπομονώ να το δω με τη riccia να έχει καλύψει το πλέγμα... Αααααα...., οι δύο γαριδούλες που φαίνονται στην προτελεταία φωτογραφία μπορείς να μου πεις τι είδη είναι...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memas 13 9 Δεκεμβρίου 2008 #34 Share 9 Δεκεμβρίου 2008 Τέλειες....βάλε και μια πανοραμική... ΥΓ τα πήρες όλα κι έφυγες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 9 Δεκεμβρίου 2008 #35 Share 9 Δεκεμβρίου 2008 Πολύ όμορφο ενυδρειάκι...!!! Ανυπομονώ να το δω με τη riccia να έχει καλύψει το πλέγμα... Αααααα...., οι δύο γαριδούλες που φαίνονται στην προτελεταία φωτογραφία μπορείς να μου πεις τι είδη είναι...? H μια είναι Tiger και η άλλη red crystal Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanarini 9 Δεκεμβρίου 2008 Author #36 Share 9 Δεκεμβρίου 2008 ευχαριστω πολυ παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodkats 9 Δεκεμβρίου 2008 #37 Share 9 Δεκεμβρίου 2008 Πολύ όμορφο μπράβο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 9 Δεκεμβρίου 2008 #38 Share 9 Δεκεμβρίου 2008 πολυ ομορφο Μαριε! να το χαιρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapto 11 Ιανουαρίου 2011 #39 Share 11 Ιανουαρίου 2011 πολυ ομορφο να το χαιρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος